RSS

present 8 minit..

aku lega jua akhirnya sebab selesai jugak aku present.. hehe.. aku semalam dengan bersusah payahnya membuat slide.. untuk prepairation aku.. lagipun dr.Zul kata tak boleh lebih 8 minit.. 5 minit hingga 8 minit sahaja presentationnya. kalau lebih.. potong markah.. tengok kertas pun potong markah..

aku semalam naik pecah otak jugak nak fikir nak buat macam mana. semua isi-isi yang banyak di dalam asigment ku.. aku nak simpulkan dalam presentation yang hanya mengambil masa 8minit??? entah apa-apa.. naik pecah gak otak ni nak fikir.

tapi hari ini.. aku sangat berpuas hati. rasa ingin tersenyum puas. bila ku submit slide presentation kepada dr.Zul.. dia kata.. ini slide untuk 1jam tak habis ni... aku tahu dia main-main.. hehe..

aku dengan confident nya.. berkata.. "dont worry ustaz.. saya janji.. kejap je.. percayalah.."

hahaha.. confident giler... kenapa aku rasa aku sebegitu confident.. sebab aku duk prepair whole nite untuk slide presentation ni.. kalau ia tak berjalan mengikut apa yang aku rancang.. memang aku frust laa...

tapi.. aku boleh tersenyum bangga.. kerana semua yang aku rancangkan menjadi kenyataan.. aku had kan masa ku dalam perancangan selama 5 minit. tapi aku present hanya 4 minit.. tersangat lega hatiku.. sangat3 lega.. lepas ni aku boleh laa baca buku.. hehehe..

jom baca buku plak.. hehehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Fatt Chin Choy said...

aku pernah kena mcm tu

tp dapat tepukun gemuruh giler

bangga2

piNky LuCiA said...

waaa.. aku tumpang bangga jugak.. hehe..