RSS

mood geram

demam memang menguji kesabaran ku.. menguji minda dan fizikal ku.. fizikal memang wajib di uji time demam.. seluruh tubuh ku sakit. dari kepala hingga ke kaki.. kepala sakit.. denyut-denyut lak tu.. kaki plak lenguh.. alangkah seronoknya jika aku ada anak.. yang boleh memanjakan aku.. mengurut.. memicit.. melayan kerenah ku.. hahaha

mood : geram dengan latihan dikir barat kat tepi bilik aku. dorang ni tak reti malam siang kalau nak buat latihan. haru jiwa aku. kalau aku sihat walafiat.. tak sakit atau ceria-ceria selalu.. tak pelaa.. sekarang aku tengah tak larat.. boleh tak tolong henti kan dikir barat tu sekejap.

mood geram mencecah 360 darjah c ketinggian nya.. harap korang memahaminya.. time sakit demam gini dan penyakit perempuan datang melawat, garang nya bertambah menjadi 460 darjah.. so salah kan emosi aku jika aku memarahi kamu.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

misz benida said...

pekata ko g join dkir barat tu..
pastu ko nanyi lagu bnci org wak bsing.
haha

piNky LuCiA said...

klau laa suara aku sedap n best tak pe.. ni suara aku macam halilintar pecah kan bumi.. mahu lagi bising dari tu tau.. ish3

Fatt Chin Choy said...

takder tempat lain ke nak berlatih tu

hana devushka said...

ye la..klu kite nak tido..tp ade org sembang..rase cam nk bunuh je org 2..huhu~

eyena said...

hehee sabar eh cik pinky.. hehehe jgn mareh2 sgt nanti cepat tua.. ahaii

tapi mujur i kat blok A. kalau tak agaknya i dah tembak mereka.. aduhai cian kat u..

piNky LuCiA said...

ntah laa ah fatt.. aku pun tak tahu.. may be dah tak de tempat lain laa kot.. huhu..

aaa kalu sembg.. ni bukan stkat sembg ni..ni dikir barat tie oii.. sakit hati ku..

u kat blog A tak dengarlaa cik eyena.. i kat blog D.. memang dengar 1 1..semua bunyi dengar.. ish3