RSS

kelas? entah..

hari ni ade kelas. aku dengan semangat nya meng'iron'kan baju ku yang ala-ala cinderella tu, untuk ku pakai ke walk for charity dan terus pergi ke kelas. tapi tetibe pepagi lagi aku dapat msg dari asma, "kak, kelas kak batal hari ni. ustaz banyak open house."

adehlaaa.. ade plak batalkan kelas sebab open house. adoi... mesti kelas makin bersusun banyak nya lepas ni. huhu. susahnya kalau belajar dengan lecturer luar. lecturer sambilan gini. kan senang kalau UM ade lecturer betul untuk mengajar subjek qiraat. tak de laa aku susah-susah pening-pening macam ni. huhu.

geram pun ade. happy pun ade. geram sebab aku fikir, kelas lepas ni bersusun. grenti qiraat tetiap hari aku belajar. happy sebab aku boleh kemas bilik aku yang dah pening aku tengok. dah nak naik muntah dan loye dah tengok bilik. aduhai...

tapi lega jugak hati aku setelah barang ku habis diangkut. kalau nak harapkan aku sorang, alamatnya patah laa semua tulang-tulang ku yang ade. pastu esok nya dah tak boleh nak bangun. sebab tulang temulang aku yang lembut lagi lembik ni telah pun patah. hahaha. aku umpamakan saje. bukan betul pun. :D

ohya! aku nak pergi walk for charity jap. nak kutip merit untuk stay kolej. hehe. itu je kerja aku kat kolej ni. hahaha. tak kesah lah. semua orang macam tu.. jom..

p/s : hmm, kepada 'dia' good luck untuk test hari ni.. harap buat dapat buat yang terbaik untuk kali ni. aku selalu doakan dia berjaya dan terus berjaya. insyAllah.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

hana devushka said...

baju yg mane 1 tu?..ala2 cinderella?..huhu~

Fatt Chin Choy said...

open house lagi best dr ajar korang

ahaha

piNky LuCiA said...

hahaha.. dtg laa tgk.. wakakaka.. golek3..

kalau ko jd lecturer.. ko mesti selalu skip kelas kan ah fatt? ish3

purple_butterfly said...

ishhh...cyan tul story pinky..hahaha...
(xmengaku klas same)...
ustazzzzzzzz.........

piNky LuCiA said...

hahaha.. purple pening.. hehehe

Jay said...

semoga sukses dlm perjuangan menuju menara gading.