RSS

layout yang terpilih..

lepas boring study tahap gaban.. dengan nota yang kepeningan. dengan bA yang balaghahnya tinggi tahap maxima.. aku pun menukar layout blog ku.. haha.. tapi sebenarnya bukan aku yang tukar pun. aku yang pilih je. aku suruh miss farha tukar.. hehe.. discuss bab layout yang mana sesuai pun dah makan masa 2 jam. giler.. opss.. mak tak kasik sebut ayat tu.. hehe

aku tak tahu aku pilih yang macam mana. mula-mula aku berkenan dengan pink guitar.. hehe.. aku kan suka guitar. aku juga pernah belajar main guitar. walaupun aku ni bakal ustazah. haha.. tapi miss farha kata.. tak lawa.. aku pun.. tukar lagi.. eh3.. pilih lagi.. pilih.. pilih.. pilih.. tak tahu banyak mana pilih dah.. aku rasa lebih dari 10 kan miss farha? hehe.. so akhirnya... yang ni jadi pilihan aku ngan miss farha tembam tu.. hehe..

kat sini.. aku dengan touching nya mengucapkan ribu-ribu lemon terima kasih pada miss farha yang sudi menukarkan layout untuk aku. haha.. nampak nya cuti sem depan laa plak aku tukar layout. hahaha... sengaL..

time kasih yang tidak terhingga ku ucapkan.. aku hadiahkan xoxo untuk mu. kerana buat masa sekarang, aku tidak mempunyai kewangan yang stabil untuk ku hadiahkan apa-apa. hehe.

i lep u.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

FarHa said...

waa tocinh!!!

hekhek ala...rilex r..sampai pening tu..eh tak leh rilex..kena set minda tuk 6buln akan dtg...waaaa

haha per2 pon moga ura suke lah ye...

syaza said...

yeay!
suka gler wane blog ni...
biru gtu...
muahahahaha~

klu bleh jgn tkr, *wink2*

p/s: peminat kaler biru menceroboh d cni...muahahaha!~

fik-autoz^^ said...

cantik2.....hihi

eyena said...

amboii2 lawa aih.. mcm duduk lam laut dah ni.. mana ikan duyung tak muncul pon..hahaha

debest_thinker said...

hmm tulisan agak kecik..dan warna biru yg menyilaukan mate gak kdg2..hehehe

piNky LuCiA said...

ha syg.. ura sangt suka.. hehe.. mr. joe nak suh ha tukar layout utk dia jugak.. hehehe

amboi3 bdak kecik syaza ni. kalu warna bisu aje.. sume tak nak tukar.. baju biru yg dipakai tukar tak tu? masyam2 dah.

piNky LuCiA said...

fik pun kata cantik.. waa...

eyena.. duyung di sini.. tidak kamu nampak akan diriku.. kalau tak nmpak.. ada tanda2 tu... ngeh3

abg tu semua tak kena.. ish3.. nak kena ni...

syaza said...

mana tau tgh pki bj kaler biru...?
=.=

rama2hatiku said...

biru3.. blue3.. sy black2.. hehe

Fatt Chin Choy said...

ini lg cantik dr yg lama

FarHa said...

yeay!! saper nak suh ha wat kena bg upah hakhak...

wan?? betul gak tulisan kecik skit...wahaha takepr..latih mata anda kahkah

FarHa said...

uitt minoh..mane ha nye blog dlm list frenz??? waa dok aci nggohh hukhuk majok ngan ura!!!!

piNky LuCiA said...

hehe.. itu kena tnya en.joe laa bape upahnya.. ura tak masuk campur..

laaa.. kan ade name ha. tgk laa dalam list suka suki tu.. show all.. comfirm momfirm nampak.. ish3..