RSS

best of luck en.peguam..

satu perkara yang menggemparkan hati ku. aku tidaklah pandai untuk mengomen. tapi aku hanya tersenyum. tersenyum dan terus tersenyum. sekarang pun aku masih senyum. aduhai. apa yang menyebabkan aku senyum. entahlah.. en.peguam ni telah mengatakan pada ku.. dia nak berbahasa english dengan ku. untuk masa depan. aku ia kan sahaja.

memang! aku tak menafikan yang english aku broken. tapi aku sebenarnya agak terkejut. tetibe je. aku fikir dia dreaming. tapi katanya tak. tapi aku support apa yang dia nak. tak pe2. teruskan perjuangan. aku akan belajar pelan-pelan. sebab teringat kata prof Megat.. bila ustazah berbahasa arab.. itu tidak menghairankan.. tapi bila ustazah berbahasa english.. itu satu perkara yang menakjubkan..

sama-samlaah kita belajar 'english comunication'.. speaking3.. hihi

nampaknya lepas ni ustazah kenalaa rajin baca buku in english. sebab nak cakap english dengan en.peguam ni. adoi... penat ustazah suka... hihihi..

whatever pun.. aku support bukan 100%.. bahkan 203%.. best of luck en.peguam sebab lepas ni mesti pening layan kerenah ustazah dalam bi.. hohoho.. and untuk ustazah jugak.. sebab lepas ni nak belajar speaking ni.. :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Fatt Chin Choy said...

lepas ni blh ajar anak2 speaking

FarHa said...

so darling..from now u must start ur writing here in english...

can u???

n when chat with me by YM talk n engloshh to..i try too understand what u to talk about hahahaha

purple_butterfly said...

go go chayoik... be the great teacher...

piNky LuCiA said...

ah fatt.. yeah.. betul2.. ajar anak2.. hahaha.. gatal*

tak nak laa speaking ngn ha. kelam kabut dunia ura nnt.. hehehe

yna pun sama. be the great teacher.. hehehe