RSS

jamuan raya PQ..

hari ni aku ade 2 jamuan raya.. waa.. jamuan kelas PQ and jamuan kelab drama. bila memikirkan jamuan ni, perut aku terasa penuh.. huhu. rasa kenyang yang amat. aduhai.. rasa malas nak pergi pun ade. tapi, membayangkan keseronokan yang ada, aku terasa happy, jauh di sudut hati laa.. hehehe..

kawan-kawan yang ceria dan spoting, itu may be membuatkan hidup aku lengkap. :D

jamuan pQ, memang seronok, sesi menukar hadiah, riuh rendah, penuh dengan gelak tawa semua orang. nampaknya semua orang gembira. tapi ketiadaan su dan syah, agak suram jugak kelas. tapi tak pe. may be tahun depan diorang boleh join. :)

su, moga cepat sembuh.. untuk syah pulak, cepat laa wey balik kL.. orang dah belajar nak habis silibus ni haa.. hehehe

jamuan kelab drama malam ni. perut aku masih lagi full.. masih tiada space untuk ku isi satay malam ni.. ade orang kata makan satay malam ni.. betul atau tidak.. aku tidak tahu.. aku hanya teruja untuk bergambar.. hehehe.. dah lama aku tak bergambar sakan. kerana sibuk memanjang.. tadi gambar ku mencecah 114keping.. aduhai.. jap lagi entah berapa keping pun aku tak tahu.. hehehe..

aku dapat hadiah.. hehehe.. from k.dila.. thanks to k.dila.. suka sangat.. comel.. siap ukir nama aku lagi.. i like.. :)


teka apa dia? hehehe.. hari ni aku rajin nak meng'upload' gambar.. hehehe.. tapi setakat 4 keping je rajinnya.. hehehe.. tersangat rajin laa tu.. 4 keping banyak tu.. hohoho

oleh kerana keseronokan yang ada.. aku lupa nak betul kan tarikh camera.. sangat sengal.. aduhai.. ni laa hadiahnya...

cantik tak.. siap terukir nama ku.. waaaa.. sangat terharu.. orang yang pakai baju kaler purple tu laa k.dila.. tuan yang kasik hadiah.. hehehe.. :P

aku pulak kena kasik hadiah kat org ni.. haa.. ni dia pegang hadiah yang aku kasik laa ni.. huhu.. no controvesi or apa-apa eh.. sebab dia dah ade orang nak.. kalau korang berkenan dengan ustaz ni.. korang boleh tanya aku apa emailnya.. hehehe

gambar yang paling aku suka pulak ialah gambar ni.. huhu.. entah kenapa aku suka sangat dengan gambar ni.. may be sebab aku comel kot.. hahahaha.. perasan!!! jom tengok gambar nya.. jeng.. jeng.. jeng..

oklaa.. nak sambung pergi jamuan raya kelab drama pulak..

status : perut masih kenyang... full.. penuh.. waaa.. :P

pssstt... semua mesti tertanya-tanya apa itu PQ.. ia adalah budak-budak pendidikan quran.. yang sangat rock.. adoilaaa... :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

fix said...

dah taw nma,huhu

pnggil k.azura la ea..=p

piNky LuCiA said...

ikut suka fix la nak pggil pe2 pun.. hehehe.. i tak kesah.. waaaa.. ;p

purple_butterfly said...

wow...syoknyer raye kali ni kan kan...nk lagi............ dpt hadiah LT cun gler... mekasih kat member2 yg sporting...

piNky LuCiA said...

LT kasik ape wey.. gtahu laa.. nak tahu gak.. hehehe

BudakComel said...
This comment has been removed by the author.
BudakComel said...

selamat hari raya.. maaf zahir batin semua.. :)