RSS

minda celaru yang rehat.. =p

hari ni minda aku bercelaru.. entah apa yang aku fikir kan aku pun tak tahu. tapi sekarang aku ngah rehat di rumah bos aku.. merangkap sebagai kakak aku jugak laa.. she is k.la.. k.la baik. dia layan aku lebih dari seorang bos. may be k.la anggap aku ni macam adik dia.. hehehe

aku tak buat ape-ape sekarang. just layan blog yang ade. banyak blog yang aku dah jelajah. ade yang aku tinggalkan komen. ade yang tak. tinggalkan komen menjadi 1 kemestian bagi aku. kalau aku tak de masa sangat, aku akan baca je. tapi kalau blog yang panjang entry nya.. macam blog joe.. hehehe.. aku just baca je.. entahlah.. entry joe selalu nya panjang. sampai ke hujung cerita, aku dah penat. so aku tak komen. kalau entry nya pendek. haa.. aku komen. hahaha.. sorry untuk joe yang hensem.. hehehe.. nanti aku datang or ziarah blog kamu dan tinggal kan komen.. hehehe.. aku doakan mak kamu baik-baik dan cepat sihat ye joe.. tabah kan hati mu..

hmm.. best jugak rehat-rehat macam ni.. terasa lapang dada.. setelah aku penat seharian menghadap nota dan apa-apa yang ade dalam bilik kuliah. jugak penat menghadap apa yang aku tak nak hadapi.. huhu..

hmm.. malam yang agak baik. aku hanya discuss-discuss and brain storm dengan k.la tentang nak letak batu or manik apa kat baju na sempena majlis perkahwinannya nanti. aku just tolong-tolong je.. hehe.. lagipun bukan salah pun kalau aku menolong. =)

kan best kalau lah saat ni ade orang urut dan aku dapat rawatan mengurut 1 badan dari spa or sesiapa yang sudi memberi survice tanpa bayaran kepada ku. hehehe.. tapi ade orang telah berjanji nak urut bahu aku. sampai sekarang tak urut-urut lagi.. nak kena "pok pale" dengan aku ni.. hohohoho

hmm.. aku nak rehat laa jap.. lagipun dah kira lewat dah ni.. hehehe.. malam rehat sedunia ni.. jom rehat beramai-ramai.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Syarinie Amran said...

sonoknyer dapat rehat2
jeles :)
hehe

piNky LuCiA said...

hehehe.. sya tak ley rehat ag skrg. sya kena baca buku.. hehehe..

Fatt Chin Choy said...

mahal tu berurut kat spa

piNky LuCiA said...

hahaha.. mahal tu yang best nya..

purple_butterfly said...

hehehe sape nk urut free jommmmmmm...dtg la ke... mane2 shje ye ye...adoi...kantoi ar.. meh nk urut..;p

hana devushka said...

meh cni biar tie urut..expert dlm bab mengurut bahu ni..haha~

piNky LuCiA said...

tul ke tie nak urut.. huhu.. sampai dekat, tie tak urut pun.. hampeh! hohoho

piNky LuCiA said...

terasa baik plak adik ku ini.. hehehe.. tul ke tie ni???? confuse.. :S