RSS

demam musim exam..

status : entah kenapa tetibe badan ni macam tak larat semacam je. ade yang tak kena ku rasa. seram sejuk pun ade. malam ni se awal 8malam. selepas solat magrib dan baca quran sikit, aku melelapkan mata.

bangun-bangun dah pukul 11pm. pija kata, 'saya dah berpuluh-puluh kali ketuk bilik akak. nak bincang qiraat'. alamak. aku test qiraat esok hari jam 5.30pm. tapi aku sangat penat dan tak larat. terasa mata ku tak dapat di angkat.

hm.. tetibe ku terfikir sesuatu. exam dah dekat. patutlaa... badan oh badan. kau tetap tak berubah dari dulu sampai lah kau dah tua bangka. hehe.

percaya atau tidak, setiap kali musim exam pasti aku demam. sama ada demam sebelum exam.. atau selepas exam.. atau pun semasa exam.. itu memang mesti.. seolah-olah wajib. walaupun kekadang ku berdoa supaya menjauhkan demam dari ku di musim exam-exam begini.. huhu

tapi kalau tak demam.. cirit birit satu lagi gejala yang akan melanda. tapi aku prefer untuk demam. haha. cirit birit amat menyeksakan aku.. huhu.. tapi itu semua ujian tuhan.. hehe

moga aku dapat lalui semua ni dengan tabah di musim peperiksaan yang memerlukan kekuatan mental dan fizikal ini.. hehe.. kamu doalah untuk ku sekali.. hehe.. aku akan mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada kamu..

terima kasih.. =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Fatt Chin Choy said...

exam pembawa penyakit tu

piNky LuCiA said...

yela.. exam pembawa penyakit.. huhu.. tapi kenapa hanya aku yang kena? aduhai.. :(