RSS

seronok ny bercuti..

bila org tnya, ape aku wt ms cuti ni??? 1 soklan yg agak ssh utk aku jawab.. hehehe.. knp?? sbb sgt byk prog di umah.. itu, ini.. sume ade.. tp seronok..

sesampai aje kt umah.. aku rs semcm je.. mcm nk demam je.. aku bkn mintak nk demam, tp tubuh aku ni da rs seram sejuk, mcm nk demam je.. dan aku tepat jgkaan ku.. aku tul2 demam.. aduhai.. aku mmg tak ley pent sikit.. tp demam2 pun, aku ikut family aku pg rantau panjang.. sj2 'windoooooooooooooow' shopping.. hehhee..

knp 'windoooooooooooooow' ? hehehe.. sbb aku mmg tak suka shoping.. klu nk tahu style aku shoping.. ley laa ikut aku.. hihi.. aku akan ajar mcm mana anak pak him ni shoping.. hakhakhak.. mula2 aku akan list kan brg yg nk aku shoping laa katakan.. nnt pg megamall.. aku amik brg yg aku nak pastu aku blah.. hahahaha.. tp biasanya aku tak beli brg aku sendiri.. aku msti nak mak yg beli kan.. mmg tak tahu malu tul.. umo da lanjut2 gini pun, nak mak uruskan.. akhir bln 5 ni da pun genap umo aku 250thn.. wakakaka.. tp perangai....... eh3.. melalut2 plak..

antara cucu2 aku yg ikut nenek dia 'windooooooooooow' shopping..hakhak
anak2 sepupu aku laa.. kuang3..

hmm.. bg aku shoping adalah satu perkara yg membosankan.. ade duit ke.. tak de duit ke.. aku tetap tak bape suka sgt shoping.. penat.. so ape yg aku suka klu kumpul ramai2 ngn family gini?? hmm.. aku lebey suka, ramai2 pg picnic.. kt air terjun ke.. kt lata ke.. kolam air panas ke.. sungai.. pastu wat bbQ ke.. wah... sgt teruja.. kihkihkih.. n aku lebey suka, bjln dr shoping.. kihkihkih.. sbb 2 aku duk kL tak smpai ag 2thn, sume tempat aku kenal.. wakakaka.. aku lebey suka menghabiskan tenaga.. mencari kepuasan bersama kwn2 or family..

hehehe.. ape ag aku wt cuti ni?? lepas sanak saudara aku da blik.. aku teruskan demam.. wakaka.. lembik tul.. pastu sihat sikit, aku jahit baju.. baju abg, seluar abg, baju aku, nad, k.dila.. baju nad, 3psg wey.. mana nak sempat nak jahit.. sepsg je sempat.. sepsg ag aku da potong kain nya, tp tak sempat jhit.. sepsg ag.. tak sentuh lgsung..

mana nak sempat.. aku nak kena pg interview ag, sal asigm aku la.. nak kena cari ust2 or qari2 / qariah2 yg ade kt tempat aku... buat appoinment.. pastu interview.. mcm2 hal la.. cuti semggu tak rs cm cuti pun.. kejap je.. sgt byk keje.. huhuhu.. of course laa aku sgt penat.. waaaa..

tp.. cuti mmg seronok..tak kira laa ade prog ke tak.. aku ingt aku blik cuti ni.. aku nak rehat.. tp.. rupanya.. aku mmg sorg yg mempunyai masa yg sgt byk.. sbb tu aku mmg tak sempat nak reht bila cuti bermula.. huhu.. cuti oh cuti...

mlm ni nak blik kL.. msti btambh lebey masa aku ni ngn keje2 yg btimbun menanti kt kL sana.. waaa... tak nak blik kL...nk cuti..............

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Monkey D Luffy said...

ya betul... shopping x best... hahaha

piNky LuCiA said...

mmg pun.. shoping laa benda paling membosankan.. tp kebykn pompuan suka tau.. tapi itu bukn aku laa.. hakhakhak