RSS

~ tAg frOm kJ-kUn~ :)

hmm.. mula2 aku dpt tag ialah dr syariniey.. aku rs2 aku da warning.. jgn tag aku.. hehehe.. tp oleh krn aku ni sorg baik hati penyayang.. aku tarik balik laa kata2 aku dulu.. masa 2 moody.. hehehehe

so kJ-kUn ni... ko tag nenek kJ.?. mmg nak kena ko ni.. (ala2 nenek moden marah cucu) wakakaka.. dala dia sesuka hati nya menamakan aku ngn nenek moden.. tp aku tak kesah.. jnji hepi.. hehehehe.. nenek baik kn kJ?? hakhakhak..

aku spoting je bab2 ni.. so jom kita layannnnn...

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people:

1. i am.... seorg wanita yg ayu+menarik.. hehehehe (muslimah idaman laa kata kan..waaa..)

hmm.. aku ingt ley laa letak gmbr aku yg cover ayu..
huhu..
tak dapat aku nak tunjuk kan keayuan ku..wahahaha..

2. i really want to go.... kota suci MEKAH..

dalama aku berangan nk dtg sini..
klu tak honeymoon.. aku nak dtg ngn family..
whole family aku dtg sama2 keje kan haji..
tak pun honeymoon.. wat haji sama2 ng
n suami..
waaa.. mesti best..


3. my favorite place..... dapur..

aku bkn pndai masak pun..
tp family aku jenis yg suka duk kt dapur..
klu aku blik kg.. msti serbu dapur lu..
duduk2.. borak2..ntah..
ade satu aura yg sgt selesa di dapur.. kuikuikui..

4. my favorite thing is.... my hp..

aku sgt suka kan hp ni.. ntah laa..
seolah2 ade satu kebahagiaan
yg tak dpt aku luah kan ngn hp ni.. hahaha.. sengal..

5. my favorite drink is.... mineral water..

aku tak suka minum manis2..
sakit aku ny kerongkong..
aku jg tak suka sejuk..
tak suka terlalu panas..
n tak suka masam2..
so mineral water adalah yg terbaik.. hehehehe..
(tapi tak nak yg sejuk2 eh..)

6. my favorite food is.... nasi putih+paprick..

knp nasi putih??
ntah.. aku tak suka nasi yg meriah kaler ny..
kaler putih laa bersih sikit.. hehehe..
paprick..?

best wooo..
tmbah2 paprick yg aku masak..

wahahaha.. perasan..

7. my favorite colour definitely is.... oren..


8. i live in.... kL..


9. i was born in.... jerteh terengganu..


10. i attended.... UDM 2003-2006

ms ni aku amik DIP..

11. my favorite story is.... a walk to remember..


12. this is my hobby.... berangan..

aku suka berangan dpt duit byk.. nnt aku ley bg mak.. tnggung adik2.. tak yah ayah keje ag.. ntah bila saat tu akan tibe.. huhu

13. and i definitely dream for.... sorg Hubby yg sgt baik.. memahami.. romantik... yg penting agama cukup utk didik aku+family..


hmm... setelah bertungkus lumus menyiap kan tag yg di beri oleh en. kJ-kUn.. aku menarik nafas lega.. hehehehe.. ssh sgt ke?? tak de laa ssh.. tp penat.. wakakaka.. nk cari gambar2 tu ag.. kena bg upah ni.. wakakaka..

org yg aku nak TAG..?? mesti laa sorg yg sgt istimewa di mata aku.. hehehe.. mereka2 yg terpilih ialah... calon2 nya ialah.. :
kJ-kUn
miss FarHa
cIk syAriNiey
zaNarIah
si raMa-RamA
aNneLarA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

KJ-kun said...

warghhh mana bleh tag aku balik??
dah r aku ada lagi 2 tag x buat..huhu

FarHa said...

huwaarrghhhh...tak pasal2 aku kena tag memalm nih..memandang ha tak dok kijo (keje menimbun tp mls) haha so ha teime ngan redho whakhak

piNky LuCiA said...

kJ : hakhakhakhak.. tak kesah laa.. ko jwablaa ngn redho hati.. ko kn cucu aku yg nakal..hakhakhakhak.. selamat menjawab..

ala.. ko kn glomourous..hihi

ha : hahaha..tgk..farha ngn redho hati menjwb nya.. kihkihkih

chi am said...

hoh! air mineral? emm.. sihat2..

piNky LuCiA said...

hahaha..air mineral laa senang diminum..tak panas..tak sejuk..tak manis n masam.. so sgt sesuai.. wakakaka

en_me said...

your favorite drink (air mineral) n food (nasi paprik) ittewww samer dengan me larrr.. ehehe

n your no. 12 (berangan), me tak jumper that image dalam google tewww.. anyway, it's ur blog - gasaklarr kannns..

my same tag:
http://yginsaf.com/2009/01/24/tagging-12s/

piNky LuCiA said...

eh.. yeke? sama laa kita.. hehe.. ade laa.. cari smpai jumpa.. hekhekhek..

hmm..gasak pun gasak laa me.. tak kesah laa..hehehe..