RSS

dia yg bernama sahabat...

betul ke org kata.. klu sahabat itu kekal nya hgga ke hujung usia.. so bila da bersahabat jgn tggal kan sahabat.. ingt tu.. hehehe... hmm.. sbb wlau ape pun yg terjadi.. kita akan cari gak sahabat kita balik.. tul ke??? hmm... sape ley jawab??? angkat tgn...

sume org ade best frenz kan?? klu tak de tu.. melampau sgt laa tu.. mana ade org ley hidup tnpa kwan.. hidup kan bermasyarakat.. klu tak nak hidup bermasyarakat.. baik tggal dlm hutan je... habis citer.. aku?? best frenz aku? hmm.. dr sek rendah.. sampai ke sek menengah.. ke UDM amik dip.. dan skrg UM amik deg.. tak kan laa aku takde best frenz.. hehehe.. meh aku tunjuk best frenz aku.. hehe.. jom kita lihat bersama2..

ni.. zuly nama nya.. dia duk depan umah aku je.. masa sek rendah lu.. takde laa baik sgt.. cuma aku sll je ngn dia.. my be sbb dia duk depan umah aku je kot.. hehe.. skrg pun klu balik kg mesti nak kena jumpa dia.. wahaha.. rindu wey.. hehehe.. skrg dia da habis bljar.. da keje pun..

lawa tak dia?? lawa kan? makin aku tgk.. makin lawa.. best frenz aku mmg lawa2.. sbb aku pun lawa.. wahahaha...

zawani.. gambr masa dia kt UK dulu.. skrg ni dia jd cikgu bi.. tapi aku pun confuse.. sama ade dia da bhenti ke lom.. huhu.. nnt aku tnya dia blik.. hahaha.. sengal.. dia baik ngn aku lepas dia lompat kelas masuk ke kelas aku.. dia bdak pndai.. like father like daugther.. ayah dia pun phD.. mmg tabik giler rr... aku tak de laa baik sgt ngn dia sebelum2 ni... aku pun tak tahu start bila aku baik dn rapat ngn dia.. dan.. tibe2 dia da jd kawan aku pun.. hehehe.. tp dia mmg sorg bdk yg baik.. nape bdak? hehehe.. sbb dia baru umo 23 thn.. klu aku tak silap laa.. aku pun da lupa.. maklum laa da tua.. wahahaha..

ni plak ayu... lawa tak dia?? skrg ni dia ade kt mesir.. amik degree usul.. org nya baik.. lawa.. hehehe.. aku mmg suka kwn ngn dia.. dulu.. dia kurus kering.. wahahaha.. sma like me.. tp skrg da chubby.. ntah dia makan ape laa kt mesir sana.. aku pun tak tahu.. tapi aku pun teringin gak nak tembam mcm dia.. hehe.. tp aku tahu dan sedar aku tak kan besar doh.. huhu..

farha.. dia pun golongan bakal guru mcm aku laa.. wahahaha.. tak caye plak aku akan jd guru kelak.. hehehe.. mimpi ke aku??? tak.... hmm.. tapi aku kt UM dia kt UTM.. dia amik degree pendidikan dgn sains (pengajian islam).. eh tul k tak? klu salah tlg btul kan yer.. dalam entry lepas aku ade story tntg dia.. so.. aku mmg sayang n rindu kt farha.. hehehe.. u rindu i tak??? wahaha..

asma... hmm spoting.. lawa.. bergaya.. hehehe.. teringat masa mula2 kenal dulu.. asma duk sebelah bilik aku.. aku sll pg bilik dia.. borak2.. kdg2 tdo sama2.. hehehe.. tp tak wat pe2 eh.. waakakaka.. smpai skrg pun kitorg masih baik.. dia pun org ganu gak.. aku selesa kwn ngn dia sbb dia mmg sorg kawan yg tak byk songeh.. hehehe..

sume best frenz aku org ganu.. adakah aku ni asabiyyah??? ish.. takdelaa.. aku kwan je ngn sume org.. tapi yg baik tu.. ntahlaa nape yg terlekat ngn org ganu.. waaakakaka.. semangat ganu weyyy... hehehe.. anak jati ganu kang...

hmm... tapi.. wlaupun kita ade ramai best frenz tapi tak sume masalah kita ley share bersama.. tapi yg membuat kan dia mmg di hati kita adalah kita saling mengingati.. kdg2 ade story yg kita tak leh share ngn org ni.. tapi ngan org ni kita ley share.. so.. mempunyai best frenz adalah yg terbaik.. tapi klu tak de rahsia sgt pun.. tak ley gak.. biar laa samar2 baru hubgn tu jd menyeronokkan.. tul tak? wahaha.. itu pendapat aku yg giler2 ni je..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

FarHa said...

urraa...hekhekhek...malu ha..glemorr g2...dah la ha paling cantek kat sini wakakak...jgn marahh kang kena jual hekhekhek....

piNky LuCiA said...

hahaha.. hye.. lama sepi..
hehe..tak marah pun.. mmg kwn2 ura lawo sume.. klu tak lawo 2 bkn kawan ura laa.. hahahaha..mmg pun ha yg lawo skli..

hmm.. u tak jawb pun soklan i tau.. huhu...