RSS

salam perkenalan buat yg meng'tag' aku.. hehehe


hmm.. aku kuar.. whole day.. baru je blik.. hehehe.. penat jugak ni..

bila da on kan blog.. tetibe de comment comel mengatakan aku di tag.. aku ni tak pndai sgt bab2 ni.. tp oleh kerana utk memenuhi hasrat http://life-syariniey.blogspot.com/ aku dgn rs rendah diri ny menjawab segala permintaan nya.. kenapa?? ini sbg salam perkenalan aku... so.. lepas ni.. jgn sesape tag aku.. hehehe.. aku tak nak.. wakakaka.. HARAP MAKLUM.. brutal gitu..

ape ye si comel syariniey nak yek.. jap aku bukak blog dia nak tgk ape yg dia suh wt.. huhu

ceritakan kembali siapa yg memberi award ini kepada anda..

ni la org yg memberi award pd aku yg lawa ni..

aku sbnrnya tak tahu dia sape.. (sorry to say tau..jgn majuk..) sedar2 dia da follow aku nya blog.. aku pun tak sempat nak tnya sape dia.. memandang kan aku ni sgt byk masa.. ngn bljr.. ngn keje.. ngn projek.. ngn meting.. aku kan byk terlebey masa sudaaa... so.. tak sempat nak bkenalan.. aku ny blog pun byk tak publish.. eh3.. melalut3.. aku masuk landasan blik..

yg aku tau.. dia bljr kt perak kot.. pastu dia ni org qlate.. yg lain.. aku tnya suatu hari nnt.. hihihi.. :D .. kita bkenalan len kali eh.. thnks sbb be my follower..

tp kan.. ade 1 perkra yg men kon pi us kan aku.. hmm.. aku tak ley tggal kan aku nya comment kt blog dia.. aku pun tak tahu knp.. aku da try byk kali.. tp masih tak dpt.. sgt pelik.. ke aku ni pening??? mmg kon pi us..

10 perkara mengenai aku... ialah :
1. aku sorg pompuan yg ayu ala2 model.. hahaha
2. aku da bg hati aku kt abg yg tercinta..
3. aku suka pink + oren
4. aku tak suka gelap + hitam + hijau
5. aku tak suka citer antu
6. aku suka anime
7. aku pljr UM
8. aku bakal pendidik anak bangsa pertiwi
9. aku bdak kampung
10. aku tak suka duk kL..

hmm.. dgn rasmi nya.. dan lafaz bismillah.. dgn rendah hati + jiwa raga.. aku tak memilih sesape utk di tag.. sbb aku tak tahu sape yg patut aku tag.. hmm.. so.. klu sesape nak di tag.. sila tggal kan nama.. aku akan hantar nama utk mereka.. hahaha.. jgn lupa submit resume utk aku sekali.. offer di buka sepanjang tahun 2009.. :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

FarHa said...

ermm ada kemusykilan melanda dlm hati ha...dlm 10perkara tentang diri ura yg no1 tuhh

ura jgn nak tipu ha!!!!! hakhakhak

piNky LuCiA said...

hahahaha.. ala.. gtahu laa ha jeles ngn ura.. ura kan ayu.. wakakaka.. ayu ala2 model.. kuangkuangkuang..

so.. ha nak antr resume utk di tag ke ni??