RSS

8th college soccer team

bola sepak..aku mmg tak suka tgk ape2 sukan.. bukan hobi aku laa.. n aku plak tak pernh tgk kt mana2 sekali pun.. tp azam aku tahn ni.. aku nk try wat benda yg aku tak penh wt.. hehehe.. saje je.. mana tau kan.. aku ley dpt rs.. tahu.. n penh try pengalaman baru..

so.. bila k.dila ajak pg tgk plawanan bola sepak.. aku pk gak 2 kali.. hehehe.. aku takut aku boring bila ade kt sana.. hehehe.. aku ni tak suka benda2 yg boring.. hmm.. jawapn utk soklan k.dila ialah.. yes.. aku pg.. mklum laa.. aku pun nak try tgk.. ape laa org semngt nak tgk sgt bola sepak ni.. ade ape ngn bola sepak.. hehehehe..

tp masa nak pg je.. ujan turun ngn lebatnya.. adusss... tp aku pg jugak.. rupa2 ny kt kolej aku je ujan.. kt padang tak ujan lagi.. tp dekat nk habis masa separuh ms pertama baru ujan turun kt sini.. so nasib laa sume org bawak payong.. hehehe..

so.. bila da smpai sana.. aku di pelawa n dijemput ke sana bukan setakat nak sokong pasukan kolej.. wakakaka.. mcm cheer leader je.. tp tujuan asal nk tgk LT + cHe WaN main.. tahu sape sape dorg?? dorg member kelas aku.. omputih ckap classmate.. hehehe.. hmm.. tp yg heran nya.. aku sokong pasukan kolej aku.. tp sume org pelik.. aku pakai jaket UKM.. hehehe.. biru tu jaket UKM laa.. abg kasik wey.. hehehehe..

sebenrnya.. sonok jugak tgk.. ramai2.. bersorak ngn kwn2.. hehehe.. satu pengalaman yg sgt baik.. hehehehe.. ni laa first time aku tgk perlawanan bola.. so lepas ni.. ade ke utk kali ke2?? aku pun tak pasti..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Monkey D Luffy said...

tgk live mana pernah bosan.. sukan apa pun

piNky LuCiA said...

hahahaha.. yeke? aku pun tak tahu.. sbb aku tak penh tgk ape2 sukan sekali pun.. hehehe.. thnks sbb bg info.hehehe