RSS

like a star..

tul ke ape yg dikatakan ni???



tp kwn macm ni ssh nak cari..
ssh senang bsama..
tawa hiba bersama..
ia umpama 1 dalm 1000..

:s masih konpius..
tul ke pnyataan di atas?
aduhai...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

FarHa_aZruL said...

hehe hemm ura like a star to ha!!!
sejauh mana ha pergi ha dpt rasa ura ada dcc ha...

**jiwang siot**

piNky LuCiA said...

waaa.. sgt romantik... terharu ni...

time kasih kwn.. ;p.. hehe

joegrimjow said...

more than star

piKOk said...

yup!friends are like stars!!=D

piNky LuCiA said...

joe..
means.. kwn lebey dr tu? dia lebey menyinari ag? g2?

piNky LuCiA said...

pikok..
tp kwn yg baik je kot.. kan?

eyena said...

hehe and u are like a star for me..! chewah.. penyataan i tentang kwan mcm matahari tu i nak + mcm star jugak..kikiki... betul3 (mcm ipin ke upin tah nadanye) hheehee

piNky LuCiA said...

matahari? tak pnas ke? hahaha

Umie said...

senang je nak test kawan yg mcm tu wujud ke tak... tarik je memane kawan..pastuh ajak pi terjun lombong... kalau dia ckp u jump i jump kompemla betul kata2 tu... tp kalau u jump i run...phm2 sendiri la...hehehe

piNky LuCiA said...

haha..klu suh tlg wat benda lain.. aku rs, sume org akan terima.. ni terjun lombong nk wat pe.. cari nahas.. aku pun tak sanggup.. kuang3..

Baginda Reformasi said...

mermaid takpe catik jgn jadi maid yang garang dah le...
sila lah melawat kesah di sebalik kekecohan sidang DUN MELAKA yang diwar-warkan media TORTOQ UMNO...
link:
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/04/lucah-mr-lee-dan-betty.html

piNky LuCiA said...

haha..mermaid bukan sume ny cantik.. ade yg lawa, comey hehe..

tq krn sudi ke sini.. nnt sy akan lawatinya.. ;) slm perkenalan..

cheguBard said...

salam ziarah

piNky LuCiA said...

selamat dtg.. :)