RSS

kerna DIA..

dia.. ari ni dia exam.. aduhai.. risau ny aku..

aku pun xthu knpa aku sll risaukanny.. bmbgknnya.. sll je hari2 aku xmenentu klu pk kan dia.. hmm.. teruk tul pngaruh ny dlm hidup aku.. aduhai..

tp aku hny manusia biasa.. xd yg luar biasa.. oleh itu, aku hny mmpu bdoa + bdoa + bdoa.. meminta tuhan permudahkan segala urusannya..

sape yg xbmbg klu dia sem ni aje da 33 jam krdt yg nak kena cover.. jumlah 33 itu, bkn jumlh yg sdikit.. ia hny akan dpt di catch up oleh org2 yg tertentu aje.. kata mak aku laa.. kata aku? sma laa pendpt ngn mak.. aku yg hny 21 jam pun da terkebil2 menelan pahitnya.. ini kan pula klu 33 jam.. aduhai...

dia sll suka wat pasl.. tp aku tahu.. dia xkan pnh kecewakan aku.. means.. resultny sll gempak dr aku yg amik xbape byk ni.. :) itu pun aku xtahu dia wat mcm mana.. haha.. sengaL otak aku bila aku pk kan dia nak bljr mcm mana..

itu my b nasib mnyebelahiny.. my b dgn kata lain, dia tlh berusaha selagi daya n tuhan tlh meng"yes"kan doanya.. itu pun aku xtahu.. yg aku tahu.. aku hny mmpu bdoa.. huhu.. dan aku pcaya tuhan akan tlg hamba ny yg sll berusaha.. :)

kata ny.. inilaa pompuan.. hobiny adalah risau.. asik risau, bmbg aje.. bwk2 laa btenang.. huhu.. tp kata2ny ade benarnya.. aku mmg sll risau kan dia.. xkah aku tahu, bahawa dia tlh berusaha sehabis daya selama ni? xkah aku nampak hasilnya? ish3..

saat 3.7 di sebut.. hati ku amat lega.. kali ni, aku harap ia lebey baik.. aku juga bdoa kpd ALLAH spy ALLAH permudahkan segala urusannya.. exam DIP or DEG.. aku harap ia dpt catch up ngn baik..

gd luck abg..
smg segala yg abg usahakan, dipermudahkan ALLAH..
smg apa yg abg mahu, Allah perkenankannya..
doa zura sll iringi perjlnn hidup abg..
DO THE BEST.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

FarHa said...

adusss..byk tu 33jam kdt..ha yg 15 pon isau tahap gaban adehh laa....

per2 pon ha tahu wan bijak..dia tahu apa yg dia buat...dont wory syg...bykkan berdoa ye...

joegrimjow said...

gud luk kat abg jugeee

-ambik angka 40

Monkey D Luffy said...

33 jam? blh mati

perempuan memang selalu risau ek? huhu

piNky LuCiA said...

ha : aduhai.. ura pun harap benda sama.. ura harap dia tahu ape yg dia wat..n di btggungjwb ngn sume perkara yg dia amik 2.. ura bmbg takut dia tak ley catch up je.. huhu

piNky LuCiA said...

joe : time kasih kt ko jugeee.. haha

piNky LuCiA said...

kapten : pompuan mmg hobinya risau kot.. haha.. aku pun tak tahu.. tp mmg sll risau laa.. nnt aku wt survey.. hehe

piNky LuCiA said...
This comment has been removed by the author.
DeQku said...

Ura, aku rasa kan, bila ko jd isteri dia, mesti jd isteri penyayang punyelah..

piNky LuCiA said...

haha.. nk tergelak aku dgr.. knp mu kata mcm tu? aku ni grg.. mn ade penyayng.. hakhak..

tak ke aku akn sll marah dia? haha

FarHa said...

ura..bile percykan seseorg tu, wat per kita nak ragu2...kita tolong support n doakan die..insya-allahh sumenye ok..

ura pon ckp "wan bijak, wan bertanggungjwb, wan tahu apa yg die buat" so bg ha...ura support n bg semangt...insya-allahh...

piNky LuCiA said...

ha.. ura sll support dia.. tak kira kt mn wan ade.. ura mmg ade.. hehe.. (ayat romantis yg tak ley bley blah.. wakaka).. ura just bmbg.. tp ura harap dia ok.. :)

time kasih ha..