RSS

pengajaran teks yang banyak.. lalala ~

mood : pening-pening lalat.. dah timbul bintang sebanyak lima bijik yang tengah berpusing-pusing di atas kepala.. kuikuikui..

perkara yang di ramal akan berlaku jam 11.30am : aku menjawab dengan penuh khusyuk wa tawaduk semua soalan yang dilontarkan kepada ku. tanpa mengangkat sedikit pun kepala ku. kerana terlalu banyak yang dihafal.

perkara yang diramal berlaku selepas menjawab jam 1.30pm : aku keluar dewan dengan muka yang ala-ala juliana banos (kenapa juliana banos?? entah. tetibe teringat dia.. lalala ~) dengan senyum yang melebar, sebab aku menjawab semua soalan pengajaran teks dengan yakin dan confident.. lalala ~

pesanan penaja : good luck pada semua orang yang akan menjawab paper pengajaran teks yang memang kaw-kaw banyaknya.. tabik spring untuk siapa yang baca surah Isra'.. hehehe

pesanan untuk diriku : harap aku dapat jawab dengan baik dan macho.. sebaik diri ku yang memang baik ni.. hehehe (weyyy.. berhenti perasan boleh tak??)

status : dah wangi dan cantik ni untuk pergi dewan exam.. ala-ala macam nak pergi date dengan en.peguam.. lalalala ~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Fatt Chin Choy said...

hahaha
penuh keyakinan

piNky LuCiA said...

hahahaha.. mesti doh.. wakakaka.. gelepor jawab exam tadi.. hehehe

Aujinz said...

boleh jawab tak...???? (bz body...)

piNky LuCiA said...

alhamdullillah.. ok laa jugak.. lepas ni terserah pd Allah laa plak.. hehe

joegrimjow said...

hehe
like this post
;)

piNky LuCiA said...

Apa yg mr.joe suka? gaya nya? atau cantik nya diri ke? atau wangi nya aku setelah menyembur minyak wangi pemberian kapten.. lalala ~