RSS

ku pilih study..

penat sangat hari ni.. may be aku telah membiasakan diri dengan tidur selepas menjawab segala soklan exam. tapi berlainan dengan hari ni. aku tidak melakukan seperti kebiasaannya. kenapa?

kerana.. aku kena kerja. dan aku sangat-sangat penat. rupa-rupanya belajar adalah best dari kerja. kerana penat bekerja adalah penat yang sangat-sangat penat. dan penat belajar, kita masih dapat merehatkan diri lagi.

betul tak? siapa yang tak setuju dengan aku. sila angkat tangan.

jika diberi pilihan.. mahu bekerja atau belajar? aku pilih belajar.. kenapa? kerana pelajar akan selalu nampak muda. eh kenapa plak? sebab aku adalah pelajar walaupun aku sudah menjangkau umur 250tahun.. huhu..

betul ke tidak.. betul ke tidak.. betul ke tidak.. (ala-ala datin wanabe) lalala~~

status : nak rehat jap. and tidur. sebelum tdo kena fikir hadiah apa yang patut aku beli untuk amin yang dapat result UPSR 5 A.. =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

15 comments:

Fatt Chin Choy said...

betul3
kerja penat dia lain

i'msosupernotcool said...

betul2
blaja penat dia lain

BuLaN iTu aKu said...

bagus yunk..
tindakan yang bijak

piNky LuCiA said...

ahfatt..
betul4.. hahaha

piNky LuCiA said...

imsosupernotcool..
betul3.. lalala~~

piNky LuCiA said...

bulan..
time kasih kerana menyokong ku.. hehehe.. tapi penat laa weyyyhh..

hajarus said...

betul... betul.. betul... hajar pun setuju kerja ngan study hajar pilih study... bestnyer bila teringatkan zaman2 study dulu...

Syarinie Amran said...

yeke??
erm..
kerja lagi ssah rupenya
kena la blaja betol2 yek smentara masih ada peluang ni

wah..
tahniah utk amin
:))
slmt bercuti

piNky LuCiA said...

hajar..
hehe. hajar dah tak nak sambung stdy ke? hehee

seronokkan zaman stdy.. kalau ley, nak stdy aje.. ade org tanggung.. lalalala~~

piNky LuCiA said...

sya.. ye sya.. keje lagi susah dari stdy.. so dikesempatan yang ade.. sya kena laa bljr tul2..

sya dah habis exam ke?

FarHa said...

sbb tu ha nak belajr hehe..

tahniah tuk adik ura...

piNky LuCiA said...

sama2 laa kita bljr ha eh..

ha.. ura dah survey.. master kat usm.. disupport sepenuhnya. kos pendidikan psikologi n kaunseling

time kasih kak ha.. amin gtahu.. =)

Anonymous said...

www порно фото
бесплатно порно видео анального секса
порно фото мастурбирующих
порно фото бесплатно рассказ
dc порно

piNky LuCiA said...

nda faham bah ape kau cakap.. huhu

Anonymous said...

Excuse for that I interfere … To me this situation is familiar. It is possible to discuss.