RSS

lindungilah aku.. ;p

musim exam.. kali ni exam masuk ke 5 dah aku kat um. means.. dah 5 sem aku kat sini.. sem depan 6 and.. aku ade 3 sem lagi.. kejap je duk kL ni.. dah dekat 3 tahun dah.. huhu..

musim exam ni, musim yang biasa nya aku agak takut. sebab banyak kes orang lelaki yang 'bersangatan baiknya' masuk ke hostel. tujuan mereka? aku tak tahu.. yang pastinya salah satu adalah untuk mencuri atau dengan perkataan yang lebih sopan ialah mengambil mana-mana barang yang mereka rasakan sempat di ambil...

adoi.. tak baik wooo ambil barang orang.. insaf3 laa..

aku paling takut kat manusia lelaki yang masuk ni. may be sebab aku ni perempuan yang agak perempuan.. so aku takut. aku agak aku perlukan seorang pelindung. siapa sudi lindungi aku? hehe.. angkat ibu jari kaki..

fenomena ni bukan berlaku di sini.. tapi aku rasa fenomena ni berlaku di mana-mana sekolah atau institusi pengajian lain. kenapa ye diorang suka sangat time exam? aduhai.. ambil laa time lain.. hahaha.. sengaL..

aku harap aku akan selalu dilindungi oleh rahmat dan kasih sayang Allah.. moga aku selalu selamat..

p/s : selamat study untuk semua orang yang nak exam.. chaiy0k3.. =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

eyena said...

huuu ni yg aku jd takot ni.. aku pon perempuan yg agak perempuan gak..ekekeeee

Fatt Chin Choy said...

senang je nak ceroboh?
aku nak masuk jenguk2 ler... haha

piNky LuCiA said...

haa.. dtglaa ah fatt.. aku tggu.. wakakaka..

miss eyena kena hati2 skrg.. hehe.. jg diri. jg blik.. hehehe.. jg brg2.. :D

sue_pinky said...

mcm2 hal time stdy week kn..
phenomena yg paling truk adlh phenomena emo..
smua duk tension
slh sket mula la nk emo
xtntu psl..

piNky LuCiA said...

aaa laa kan sue.. semua emo.. tak kira yg muda atau yg tua.. h0h0h0..
setuju3 ngn sue.. hehe