RSS

kenapa perlu macam ni..

bangun pagi. bukak emeil. ini dah jadi kebiasaan la plak. adoi.. pastu baru mandi. tapi bangun pagi je mesti nak check email.. macam laa ade si pengarang jantung buah hati dalam email.. sekarang en.peguam kan duk kat kem tebrau untuk latihan menembak. so dia tak de dalam email ok? huhu. sedih hatiku.. lalala~

mood semasa : aku sedang sedih. bukan bersedih sebab en.peguam tinggalkan aku ye. sebab contest yang Lumut anjurkan tu.. aku bukan sedih kalau aku tak terpilih atau apa-apa. aku tak kesah pun. serius aku cakap aku tak kesah..

tapi hidup bermasyarakat, ade orang puas hati. ade orang tak puas hati. aku tak nak kata kat siapa-siapa. tapi aku tak nak laa ade yang bergaduh. atau tak nak laa ade yang sedih. aku tak nak jugak ade yang jauh hati.. aku tak nak semua tu..

aku join contest Lumut sebab aku nak suka-suka. kalah menang. adat. aku just nak memeriahkan blog Lumut. aku fikir, orang lain pun macam aku pada mulanya.

tapi sekarang, dah macam nak bergaduh plak. aku ni walaupun garang-garang, tapi aku tak suka sebenarnya member-member aku gaduh or jauh hati sesame member. aku nak kita kawan dan happy.

tapi aku tahu, buat salah adalah satu lumrah. tapi jangan laa gini semua weyyy.. tak seronok laa.. tak best tau tak? huhu..

konsep aku dalam berkawan senang.. adalah berlebih kurang. sikit-sikit tu, maafkanlah.. tak de hal laa benda-benda sikit-sikit ni.. lumut bukan buat salah besar pun.. huhu

bila tanya aku, aku memang tak kesah sama ada lumut nak ubah apa-apa or nak buat something else.. sebab ni bukan contest sebenar. bagi aku, ni contest macam main masak-masak masa aku umur 3 4 tahun dulu. main untuk berseronok. bukan untuk berjauh hati..

so kawan-kawan.. walaupun aku tak pernah jumpa kamu semua.. aku tetap sayang kawan aku.. so jangan lah macam ni.. aku sedih laa weyyy.. huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

FarHa said...

sapa yg menang ura??

piNky LuCiA said...

tak de orang menang lagi.. duk peringkat saringan lagi ni ha.. tapi semua org macam nak gduh n kecik hati.. ura sedey laa ha..

eyena said...

gaduh pasal apa eh?

piNky LuCiA said...

huhu.. tak gaduh laa.. just jauh hati je.. huhu..

Ena said...

Salam Perkenalan..

Mm... awak ari Jertih, Trg? Sm la kiter.. :) tp sy dok area kg. Amer, Alor Lintang.. Pnh dengar x name tmpt tuw? hihiii..

piNky LuCiA said...

sy kan org jerteh.. tak kan laa tak pernah dengar nama tu.. itu melampau nama nya.. hehe..

selamat kenal jugak.. =)

kawie2020 said...

jgn difikirkan sgt tentang contest nih.. life goes on...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

good luck tau :):)

mazhad said...

xska la komen entry org sdey.next tym happy sure will leave a longer comment...

Fatt Chin Choy said...

relaks2 jer ah

piNky LuCiA said...

kawie..
tak fikir pasal contest pun.. fikir kenapa semua orang gaduh sebab contest tu.. sedey..kaw

piNky LuCiA said...

miss lolly..
tQ miss.. hehe..

piNky LuCiA said...

mazhad..
dah hepi dah.. lalala~

piNky LuCiA said...

ah fatt..
ngah releks laa ni.. hehe