RSS

merdeka..

aku lega.. tepat jam 10.30am, aku diisytiharkan tamat dan merdeka dalam exam untuk sem ni.

sangat lega ok. tak pernah selega ini.. exam kali ni... komen ku? aku no komen. (wah3 macam artis-artis gitu..) tapi alhamdullillah.. aku puas hati dengan jawapan dan hasil usaha ku. aku harap Allah Taala akan menolongku untuk melembutkan hati lecturer.. semua lecturer yang marking kertas jawapan aku.

ohya.. TAHNIAH aku ucapkan untuk adeq aku Yamin yang telah menduduki UPSR baru-baru ini, dan result telah keluar hari ini. aku menunggu dengan debarnya.. lalala.. aku plak terlebih.. ok! aku tipu.

yang sebetulnya ialah.. adik aku memang amik UPSR dan mendapat.......... teka laa weyh... baru syok main-main.. yela2 aku bagitahu. TAHNIAH sebab dapat 5A..

TAHNIAH AMIN..
SEMOGA DENGAN KEJAYAAN INI AKAN MEMBUATKAN ADIK KAK NI MAKIN PANDAI.. DAN MENJADI AL-HAFIZ YANG UNGGUL.. =)

doakan AMIN menjadi al-hafiz yang baik. and doakan aku juga. aku nak pergi keje ni. dah lewat.. chow!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

kawie2020 said...

betul.. betul tuh.. aku pon kalau boleh nk jd student je seumur idup.. tapi ape nk buat, lecturer telah meluluskan aku semata2 menyampah tgk muka aku kat universiti tu... hehehehe...

apa2 pon waktu belajar memang besh.. duit pon dapat gak.... hahahahaha..

Fatt Chin Choy said...

legaaaaaa
time kuar toilet lg lega wei
haha

piNky LuCiA said...

kawie..
sambung laa belajar lagi kawie.. ke peringkat yg lebih tinggi.. hehehe

piNky LuCiA said...

ahfatt..
ko memang.. asik ingat toilet je.. lalala~~

mazhad said...

tahniah kat amin dpt 5A.AMIN...huhu...

piNky LuCiA said...

time kasih abg mazhad.. amin cakap.. hehehe