RSS

tahniah zawani..

tahniah untuk kamu, zawani..

sebagai seorang kawan, aku amat bangga dengan kamu. kenapa?

sebab aku pun belum ambik master, baru je degree, tapi ko dah lepas degree dah pun.. dan 30 ni dah nak daftar untuk master dah pun.. huhu.. kekadang rasa macam kecik je diri aku ni, nak banding dengan ko. tapi, ini je kemampuan aku.. hehe.. ayat sedih yang tak boleh blah.. haha

whatever pun, kemampuan seorang dengan seorang yang lain, tak sama.

dan tahniah untuk kamu kerana telah berjaya mengharungi degree dengan jayanya.. dan akan mengharungi dunia pelajaran yang lebih mencabar lagi.

aku tahu, kamu adalah kawan aku yang kuat semangat, berjiwa tekad. hehe..

BEST OF LUCK.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

haruan tasek said...

ko pun ku harapkan berjaya juga...hu..hu

piNky LuCiA said...

time kasih.. terharu aku.. waa... hehe

Monkey D Luffy said...

ko sambunglah sampai phd

piNky LuCiA said...

aku memang ade niat pun. hehe. tapi skrg baru smbung degree.. itu pun 2tahun ag tau nak habis. huhu. nnt habis aku dah tua.. 280tahun.. huhu