RSS

rinduilah aku.. ;p

tepat pukul 5.30pm. aku siapkan semua kerja aku. hehe. aku ingatkan tak sempat nak siap. siap 1 buku rampaian agama islam tahun 3. aku lega. buku bahasa arab pun dah siap 2 biji.

so sekarang apa yang tinggal hanyalah design untuk buku cenderamata yang memang sah aku kena designkan. malam esok nak kena submit. sebab lusa ketua aku nak present. agak berat tugasnya. tapi ok laa.. aku boleh belajar pelan2 tentang colour dan banyak lagi.

so, blog aku akan tinggal kan selama 2 minggu. kenapa?

aku duduk dengan mak, mana nak sempat ingat benda lain. hehe. anak manje mak kan. dah lama tak jumpa mak. padahal baru 3 minggu. haha. hampeh betul.

so, sesiapa yang merindui aku, sila lah bagitahu aku. kamu boleh pos rindu kamu melalui angin lalu. jika ia menyapa ku, aku tahu, itulah kiriman rindu kamu. hehe. waa.. main jiwang2 pulak.

masa untuk bersiap, make up, make over, kemas barang, dan mandi wangi2. hehe. jumpa kamu 2 minggu lagi. pasti aku merindui semua blog yang ade.. huhu.

:) waa.. balik kampung.. ooo balik kampung.. ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

26 comments:

haruan tasek said...

wah rajinya

piNky LuCiA said...

BUKAN RAJIN. TAPI SUDAH TUGAS KU.. :)

KhairiL's said...

2 minggu
lama tuu

.sHaZa. said...

wah s0n0knye die nk blk kg..hee..
^_^

ije said...

2 minggu? wahh.. sakan!

happy holiday!

KJ-kun said...

aku rindu kat ko..
hahahha
ko dah keje ke???

KJ-kun said...

aku rindu kat ko..
hahahha
ko dah keje ke???

KJ-kun said...
This comment has been removed by the author.
asis said...

bersawang nanti

Kak Rose said...

comeynya blog ni... tengkiu pinky sbb sudi singgah blog semak akak... :)

Monkey D Luffy said...

rinduilah blog aku

lalala

hana devushka said...

HUHU.. :)

piNky LuCiA said...

ko rindu dengan aku ye kJ? haha.

aku kerja part time jela.. dari dulu lagi kan. hehe.. lupa eh cucu aku ini.. ;p

azra said...

nk ikut blek ley??
jom sggah blog saya!!

piNky LuCiA said...

jom ikut aku lik kg. sonok3.. :P

qyla said...

kampung kt mna?

debest_thinker said...

kat besut..hehehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sonok nye blik kg.........windu kg gakkk....

genialbutuhsomay said...

have a gorgeous holiday to you :)

kirana said...

Rinduuu... mmg rindu nih! Tapi angin tak lalu2 pun, sekali dtg ribut pula yg mlanda...

Firol said...

salam cikgu kepada ustazah..

NoRT said...

ermmm..mana dia nih

deennasour KEMBALI said...

ada rasa tak sedap hati tak dua tiga hari ni?

haha deennasour is back!

assalamualaikum ustazah!!
ustaz dah jumpa dah?
:P

deennasour dah ada blog baru under hosting and domain sendirik.

sila2 melawat and update link kat blog ustazah keh.
deen add nanti link blog pinkylucia nih.
jgn risau.

jazakallah khair.

aien said...

wah lomantik sungguh la komu hehe...yndu yndu walalal

DrSam said...

selamat bermanja-manjaan dengan bonda tersayang.

piNky LuCiA said...

dah manje2 kucing ngan mak.. best.. hehe