RSS

result..

result dah pun keluar. ada sedikit kepelikan kemelandaan kat UM. biasanya lambat je result nak keluar. nak kena tunggu berzaman baru nak keluar. ni tak. tak mintak pun dah keluar. confuse sungguh aku saat ini.

aku dah tengok result. tadi takut jugak. tapi sekarang macam frust pun ade. tapi seperti kata blog ni.. bersyukurlah apa yang ada.. may be ada hikmah di sebalik nya. siapa tahu kan.. hehe (ayat nak menyedapkan hati je tu.. huhu)..

tapi.. aku tak kesah. sebab aku dah usaha setakat tu, setakat tu lah aku dapat. aku boleh kelabukan mata orang, tapi aku tak boleh kelabukan mata ku sendiri. kerana aku tahu. aku dah usaha yang dah kira ok laa tu.. haha.. aku puas hati.. :)

result korang macam mana? tahniah kepada siapa yang berjaya.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

eyena said...

result qobih jiddan(buruk).. huhu nak nangis..huhuuuuuuu takpe laa bersyukur dgn pa yg adaa.. wink wink..

joegrimjow said...

exam pon xbes ag

piNky LuCiA said...

waa... bersyukur ke hadrat Allah yang mengurniakan apa yang ade skrg ni..

exam tak habis lagi.. so waktu membaca.. :)