RSS

HOMESICK

3 4 hari sudah, aku tak de selera nak makan. hm, ade sesuatu yang pelik yang aku rasakan..

mood 3 4 hari lalu : HOMESICK.

hm, sejak bila pulak aku ni homesick. tak pernah2 aku tak de selera nak makan, tak de selera nak minum or something tentang makan, aku tak pernah tak de selera.

2 3 hari lepas, borak dengan Asma. dia cakap may be aku rindukan rumah, rindukan mak, rindu kan family. pelik je bunyik nya. confuse aku.

selepas aku duk asrama selepas sewaktu umur ku 12tahun, aku tak pernah ade pulak homesick. tapi sekarang, dah tua bangka, setelah umurku mencecah 250 tahun sudaa.. aku homesick??? sesuatu yang sukar untuk aku percaya.

ke"confuse"san melamda diri ku saat ini. tapi.. aku memang tak nafikan, aku rindukan mak, and family sampai tak de selera nak makan. itu adalah 1 kejadian yang pelik yang pernah aku rasa.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

FarHa said...

balik la ura..keje tuhh jgn di paksa..nanti keje tak siap gakk...huhu...ha tak lehh tumpu sgt kalo jd g2..better balik umah..time cuti..kita kena cuti..nanti betul2 keje baru tahu lama belajo gane..

just my opinion syg...

piNky LuCiA said...

hehe. ura tggu siapkan keje feskum je ni. lepas siap keje feskum, ura nak cabut balik. hehe. tak banyak. tapi bnyak jugak la..

thnks syg.. :)

haruan tasek said...

mengandung kot

piNky LuCiA said...

haha. kenapa plak tetibe je mengandung ni.. ni bukan alahan pun.. huhu

Monkey D Luffy said...

baliklah rumah

asis said...

kita la manusia yg suka homesick

piNky LuCiA said...

huhu.. memang nak balik pun ni. hehe. 16jun. tak sabar3.