RSS

SILVER..

setelah berpenat lelah, akhirnya design buku cenderahati untuk hari pembukaan Feskum, aku design kan. dengan berbekal sedikit idea yang cetek. dengan sakit nya kepala aku nak fikir mana yang nak di buat kelainan dan macam2 lagi, suddenly.. waaa.. "omputeh wey"..

tetibe, pihak atasan, terkecuali BOS aku laa.. dia kata, pihak atasan nak colour silver semua page.. eeeiiii.. geram nya aku...

alasan yang munasabah diberikan oleh pihak atasan ialah, silver ialah colour korporat.. adeh laa.. banyak laa pulak alasannya.. aku jugak yang sakit. tapi tak pe. aku tak kesah. diorang nak bagi cabaran, kita sahut jelah cabarannya. tengok nanti buku cenderahati yang aku buat...

waaa.. adakah aku berangan atau sekadar hanya ingin membalas dendam? tidak! aku tidak berangan. atau pun ingin membalas dendam. tapi aku ingin buktikan yang aku juga boleh seperti orang lain.

ni lah colour permulaan yang aku pilih. cantik atau tidak? kamu komen. aku dengar. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

KhairiL's said...

simple jer
tp still lg lawa =)

piNky LuCiA said...

HMM.. yeke?

waaa..terasa semakin bersemangat. hehe

asis said...

bleh tapi xmenyerlah

piNky LuCiA said...

kalau macam tu, nanti aku tambahkan blinding option supaya lebih mnyerlah.. huhu

haruan tasek said...

penceritaan yang bersemangat nie

Monkey D Luffy said...

silver kurang menarik ler

piNky LuCiA said...

tapi pihak HEP cakap, colour silver colour korporat.. huhu