RSS

interesting.. :)

sesuatu yang menarik dan tertarik dan aku pun di tarik untuk memikirkannya.. aku berjalan.. berjalan... berjalan... berjalan... berjalan... aku bertemu..

eh betul ke ni kJ? confuse aku. kJ berpendapatan.. korang baca laa sendiri entry ni.. kang nanti kata ku riyak pulak. hehe.

tapi aku ade memikirkannya. betul ke? hm, aku berpendapat.. ini opinion aku jelaa kan.. tak de laa semua orang ganu macam tu. just ade sikit2 je yang macam tu. negeri lain pun ade jugak. cuma tidak dihebahkan je.

tapi kenapa ganu ade je berita2 sensasi yang akan dihebahkan. contohnya, entry cik farha ini.. huhu.. confuse aku.. semua story yang gempak2 aje terlintas. hm, sebagai rakyat ganu, aku sedikit confuse..

kenapa semua ini harus terjadi.. huhu..

tapi yang paling menarik ialah.. betul ke orang ganu setia? kalau kamu mahu tahu, kamu "acu cuba try test" laa couple dengan awek ganu. hehe. comfirm kamu akan tahu jawapannya. hehe.

untuk pengetahuan semua, salah seorang daripada mereka ialah DIA.. haha.. ;P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

asis said...

nk buat camne...brita..

piNky LuCiA said...

hehe.. terpaksalah aku menerimanya sebagai 1 kenyataan.. ;p

haruan tasek said...

aku lagi confused nie

piNky LuCiA said...

hehe.. sAma2 c0nfuse kita.. ;p

Monkey D Luffy said...

really?

nak pg ganu ler

milimilo said...

ganu byk cite, perak punye cite lg pening..huhu

piNky LuCiA said...

kalau kamu datang ganu, singgah laa umah aku ye kapten. hehe