RSS

blog lagi..

sekali lagi aku pening2 lalat dengan blog Feskum. huhu.

kali ni tukar lay out lain lagi. nampaknya ketua aku memang seorang yang prefectionist.. aku agak laa.. sebab aku tengok ade je yang tak kena. hm, follow je laa.. malas nak bertekak.

di sebabkan mak aku and adik2 aku dah tak sabar nak tunggu aku balik, aku akan siapkan dengan kadar segera semua kerja2 aku. (sebenarnya aku yang tak sabar nak balik. haha. sengaL.)

tiap kali tukar lay out lain. tiap kali tu laa aku pening. blog begini memerlukan aku mengeluarkan semua ke'skemma'an aku yang tak berapa skemma ni.. aduhai. sungguh mencabar mental, emosi dan fizikal.. ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

haruan tasek said...

tukar layout sebab tak jumpa yang tepat di hati laggi

piNky LuCiA said...

hmm.. agaknya laa.. tak tahu laa gane citerasa lelaki.. huhu

joegrimjow said...

feskum???

piNky LuCiA said...

festival konvokesyen universiti malaya.. :)

asis said...

biarkan die blog die

KhairiL's said...

biasa la mcm tu
nk cari layout yg perfect mmg susah

piNky LuCiA said...

bukan blog dia laa asis.. blog feskum ni aku yang kena edit. yang kena buat. so aku laa kena pening kan diri.. huhu..

piNky LuCiA said...

tapi kita tak boleh mengharapkan semua kerja yang kita buat tu.. betul tak khairil? janji kita dah usaha yang terbaik untuk kerja kita tu.. ;p

zulfitry.com said...

salam...menyingah di siini sebentar...huhu..nice blog..keep it up..ok ader masa jom exchange link ok...bye2....see ya..

piNky LuCiA said...

selamat datang.. datang laa lagi.. ;p

dude said...

anggap je layout sekarang tu dah yang terbaik..
asyik tukar2 je pun tak bagus jugak...bile nak perfect ye?
memang takkan perfect! haishhh;)