RSS

memang macam ni ke?

tetiap kali musim study week, ade je kes kecurian. curi hp la. curi duit la. curi lappy laa. curi baju dan semua dia nak curi. aku pun pelik. kenapa laa tiap kali musim study week nak exam, selalu macam ni. heran + ajaib = pelik.

memang macam ni ke fenomenanya?

kepada sesiapa yang nak ambik barang orang tu, insaf-insaflaa.. tak berkat pun aniaya orang ni. kalau nak berkat, cari sendiri. aku bukan apa. kesian kat orang yang kena curi barang tu.

mungkin ade hikmah dan kebaikan tersendiri. tapi berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. kita tak tahu apa yang berlaku akan datang. jadi, taubat laa sebelum terlambat.

ceh! berceramah laa plak.

kalau dulu, musim study week, dah start study. tapi sekarang, musim study week busy ngan exam dan paper work. huhu. banyak plak keje aku. tak sangka dah nak habis macam ni banyak plak keje.

nak kena sambung buat modul. aku pening-pening lalat lagi ni macam mana nak buat. orang lain semua dah siap. kakaka. aku baru nak mula. biasalaaa, aku...

ish3..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

hajarus said...

kesian kat sape2 yg jadi mangsa kecurian tu...

purple_butterfly said...

floor cik purple yg kene..cian kat member..laptop,hanset, n duit lesap sekelip mata..nauzubillah...takut plak..skrg nk g toilet pandang kiri kanan..takut2 pencuri n penjahat sembunyi kat pantry.. doa2 kan kami slmt...

piNky LuCiA said...

hajar..

malang tak berbau.. skrg duk dalam bilik 68jam asik kunci je. haha

piNky LuCiA said...

cik purple..

hati2 laa. beringat sebelum kena. i pun takut jugak. lagi2 sekarang orang dah semakin kurang. hukhuk