RSS

jom KEJE..

pagi-pagi lagi aku dah mengira kerja apa yang perlu aku siapkan hari ni. huhu..

  1. surat nak kena hantar untuk master plan FESKUM 09. sebelum kul 6pm tu.. aduhai.. dahla baru kasik semalam. apa laaa punya ketua.. aku tahu laa aku ni SU. tapi sekurang-kurangnya lantik laa awal sikit. hukhuk.. ni semalam lantik. semalam kasik kerja. hari ni, hantar.
  2. layout untuk Buku Bahasa Arab tahun 1. Muhtawayat nya masih tak siap lagi.
  3. design untuk buku Bahasa Arab tahun 2. semua tak siap lagi. huhu.
  4. menjawikan manuskrip akidah. haa, yang ni lagi banyak. waaa.. mati aku kerja sorang-sorang.
tapi apa yang menggembirakan hati aku hari ni ialah kamus AL-FARID terbitan telaga biru yang aku layout dan siapkannya tahun lepas, dah terbit. puas hati aku tengok. katanya kamus tu sale nya bagus. lagi laa aku puas hati. hehe.

so, jom kerja!! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

Monkey D Luffy said...

ko buat design untuk kamus

wow!

deennasour said...

assalamaualikum.
adakah kehadiranku di sini membuatkan saudari di sana tersenyum atau melonjak gembira?
ececeh.

blog lama down..........
sila la ke blog lama.

p/s : tak ada ke job2 design2 nih kak? nak gak...tgh kering nih.

DeQku said...

Ko mmg dr dulu lg kreatif. Ingt x lg kecik3 dulu ko buat apa?

Congratulation anyway!

Aku test 17 hb ni..mu balik esok kn? kul berape bertolak?

asis said...

banyaknye keje

apisz said...

hehe...busy nye

(^_^)

piNky LuCiA said...

deen..
mana kau pergi hah? hilang. hm, blog kau pun aku tak dapat nak masuk. pelik aku. aku ingatkan kau dah merajuk. huhu. merajuk dengan siapa tu? hihi

piNky LuCiA said...

zawani..
aku kreatif eh? haha.. yela 2.. ;P

piNky LuCiA said...

asis + apisz..
hm..busy + banyak kerja memang rutin ku. huhu

piNky LuCiA said...

kapten..
aku aku layout kamus laa kapten..

debest_thinker said...

zura..cubela tgok blog.baru je buat.saja2.

piNky LuCiA said...

ok.. nanti zura tgk..