RSS

guru.. guru.. guru...

aku terfikir.. aku adalah bakal guru.. pembetulan.. ustazah.. adik aku yg jepun tu pun bakal cikgu.. cikgu math.. sekarang, nur pulak yang di panggil interview untuk maktab. huhu.. tak kan semua adik-adik aku ni nak jadi pendidik anak bangsa.. aduhai..

tapi bagus gak. sekurang-kurangnya ilmu yang aku bagi boleh membawa bekal kepada ku di akhirat kelak.. hehe.. positive thinking ok.. waaa..

so.. aku harap nur akan berjaya mendapatkan status guru yang dipohonnya. good luck untuk interview nanti. may GOD bless U.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Monkey D Luffy said...

erk

aku nak jadi cikgu tak dpt plak

takperlah

dah rezeki

piNky LuCiA said...

hehe. ala.. ko kan da ade keje yang stabil skrg. dah memang rezeki ko kat situ. :)

Sir Ilzam said...

salam... salam perkenalan! salam perubahan! salam reformasi saya berikan...
wah, gembira saya dgr ada juga keluarga guru. macam keluarga sidek badminton pulak. mesti hepi ur parents.. saya juga hepi baca ceritera yang awk sampaikan. moga banyak info saya dapat disini. tahniah!
anyway, saya dah follow blog awk. try masuk blog saya dan follow. moga kita dapat share samtin. ;)

take care, http://sirilzam.blogspot.com/

piNky LuCiA said...

thanks.. saya akan jenguk blog awk.. :) datangla lagi.