RSS

feskum punya pasal..

aku datang sini lagi. walaupun time ni, ramai kawan-kawan aku yang cuti, holiday, ada juga yang kerja untuk mencari income tambahan untuk semester baru nanti. hmm.. aku?

aku datang kL. datang UM lagi. aku laa student UM yang rajin. haha. huru hara UM di buat aku. wawawa. apa kes nak datang UM lagi walaupun aku di beri cuti 2 bulan sama seperti pelajar lain? hehe. aku kan rajin. tak delaa.. aku datang untuk menjayakan program perkampungan FESKUM.. hmm, aku pun tak tahu macam mana aku boleh berkenan dengan feskum.. dulu masa jadi usherer feskum pun tak dapat sijil. orang yang janji nak kasik sijil, memang orang yang munafiq.. haha.. suka nya aku kata orang. tapi dah janji, mestilah kena tepati. AJK lain dah dapat sijil. aku? tak dapat-dapat sampai sekarang..

adakah aku mengeluh? tak.. just geram je.. =)

hmm.. pengorbanan itu kadang-kadang berbaloi dan kadang-kadang tidak. itu lah lumrah kehidupan. aku harap feskum kali ni tak kan menyusahkan aku. kalau menyusahkan pun, aku dah tetapkan hati untuk membuatkannya senang. kerana aku yang pilih menyertainya. hehe. tapi hanya buat kali ini sahaja.. waaa... teruknya aku.. itulah aku.. walaupun teruk, aku bangga dengan diri sendiri..

kau orang macam mana? tengah syok cuti? selamat bercuti ASMA,... hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Monkey D Luffy said...

FESKUM tu apa?

piNky LuCiA said...

festa konvokesyen UM tuan kapten..

haruan tasek said...

Apasal sedih Nak konvo kena le happy

piNky LuCiA said...

haha.. bukan aku yang nak konvo. tapi aku uruskan orang yang nak konvo la.. huhu