RSS

ujan, demam & aku..

18 march 2009

hmm..bangun pepg ujan da lebat.. ni comfirm kelas kul 8, kena ujan ni.. aku bckap sorg2.. tp oleh krn aku mmg tak cy pd sesape tntg note.. aku cy note aku je.. huhu.. sengaL.. tp klu da terdesak sgt.. aku guna je note org len.. hehehe.. so aku harungi jugak laa ujan yg ade...

hmm.. ujn tak de laa lebat sgt, tp basah jugak laa aku.. aduhai.. pasni, msti, comfirm aku demam ni.. aku mana ley kena ujan kL.. aku pun pelik, klu kt umah.. kt ganu.. kt UDM, masa aku amik DIP dulu, aku kerap main ujan.. tp tak de plak aku demam.. aduhai.. agak2 ny knp ngn air ujan kL ni eh? my b, byk sgt kot pencemaran udara kt sini.. hehe.. pepandai je aku..

tp hari ni, aku agak pening.. alhamdulillah demam da kebah.. means.. da ok skit da smlm yg lembik.. hahaha.. tq pd romate aku yg baik.. yg jg aku semalam.. tapau nasi utk aku.. suh aku minum air.. makan ubat..

hmm.. tq jugak utk member aku yg sorg ni.. walaupun dia marah aku tak nak minum 100+ tp aku tahu... dia marah sbb aku degil.. wakaka.. syg aku ke? hehe aku bukan tak nak minum.. aku tak suka air 2.. pahit.. huhu.. tp kata org yg pahit itu ubat.. hehe..

"sy bukan sesuke je suh awk minum 100+ .. ni doc yg syor kan.. minum jelaa.."

waaa.. ayat ny dgn nada geram.. huhu.. aku OK kan je.. dala dmm.. kena marah plak.. huhu.. nnt aku minum.. smlm tak de member yg nak kuar pg kedai laa.. nnt aku minum pasni.. aku beli sendiri.. sbb da jnji kan.. huhu.. rela dlm terpaksa.. waaa..

tq jugak kt amin.. hehe.. adik aku yg bongsu, dia tnya khabar aku smbil tak sudah2 kutuk aku, wah3, sesuka hati je dia, walaupun umur baru 11thun, tp bab kutuk aku, PhD.. hahaha.. tp klu kt umah, dia laa yg sll amik ubat n bagi aku makan ubat, waaa.... sgt rindu kan umah.. sejak bila aku dpt home sick ni..? hehe..

"alaaa, kak ni, kena ujan pun demam, kak ni sah3 je lembik, hahaha.."
"amboi3.. sesedap hati je amin kutuk kak eh?"
"hahaha.."

aku da rest.. dgn ckup + actually aku rs da terlebey da pun.. hehe.. dr ptg smlm.. aku bgun myg je.. pastu makan.. makan ubat.. minum air. yg lebey2 aku habis kan ngn tdo je.. huhu.. ntahlaa.. penat sgt smlm.. tak tahu laa nape.. hehehe..

tp rini.. aku nak pg kelas jap g.. hehe.. aku kan kuat.. waa.. perasan.. dala tetiap mggu demam.. perasan kuat lagi.. huhu.. romate aku kata.. aku kena rest ag sbb tak tul2 sihat.. tp tak pelaa.. kul1 jap ag aku ade test utk group kaunseling aku laa.. huhu.. tak kesah laa.. jnji aku masih bley bjln n tak pengsan ag.. hehehe..

c0baAn.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Monkey D Luffy said...

ko lemah antibodi ni :)

menteil said...

100+ tu pait ke?
aku rasa sedap je.. huhu..

*off topic
kenapa letak link kat menteil.net
http://pinkylucia@blogspot.com/

knp bukan
http://pinkylucia.blogspot.com/

piNky LuCiA said...

kapten : ye kot.. huhu.. aku nak wat pe eh spy kuat antibodi?

menteil : mmg pahit. aku tak suka.. huhu.. pasal link 2. aku tak tahu laa.. nnt laa aku semak sume data2 yg ade.. hehehe

deennasour said...

miahaha.
cian kat die. demam.
hujan kl ni hujan asid.
tu pasal kena sikit demam.
seb bek sunway ni kawasan lindungan hujan.
tak salu hujan.
miahahaha

piNky LuCiA said...

hmm.. ntahlaa.. len kali..tetiap masa aku kena byk payung.. hehe.. ni mula laa ni nak jd puteri lindungan hujan.. waakaka