RSS

tahniah kpd sesape yg bjaya.. SPM 2008

rini result SPM 2008 kuar.. huhu.. msti adik2 yg ngah tggu result tu bdebar2 nak tgk result masing2.. hmm.. teringt plak zaman2 SPM dulu.. rs mcm baru je.. 2004.. baru 5thn.. hehehe..

ms tu nak kejar pekse DIP ag.. muet ag.. SPM ag.. waaa.. 3 pekse sekali harung.. mcm nak naik giler aku di buat oleh kertas2 pekse yg byk + bertimbun2 tu, nasib semngat aku ni kuat.. waaaa, sgt mencbar ok.. mcm nak pecah pale pun ade jugak, huhu.. tp aku kuat kan jugak semngt.. thanks pd mak, ayah, kwn2, adik2, sume2 laa, yang bagi semngt + kekuatan utk aku kala tu.. hehehe..

waaa.. terpesong dr tajuk krngan laa.. hihi..

hmm tahniah pd yg bjaya dalam SPM.. yg dapat full A or yg tak bape nak ade A ke.. tak kesah laa A ke, b ke, c ke, d ke, janji korg lulus.. jgn fail sudaa.. hehehe.. n pd yg tak bape baik result nya.. pd hal da ok, tp korg rs tak elok lagi sbb ny, kwn2 lagi elok dr korg.. huhu.. terus kan usaha utk tahun yg akan dtg.. means.. klu amik metriks.. korg usaha kt sana.. klu amik dip, korg usaha laa jugak.. whatever pun, korg pasti berjaya, percaya laa ngn aku bomoh nujum mak belalang ini., hahaha, jnji korg usaha..

sbb usaha itu tgga kejayaan..

TAHNIAH utk sume yg berjaya, + yg tak OK.. usaha lagi.. chaiy0k3, chaiyok3...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

deennasour said...

ha ha halooo.
bila tgk budak2 ambik spm ni, rasa nak pg sekolah balik lak. 4 tahun dah tinggal sekolah.
hehe.
tapi masuk U g blom.
miahaha. ingatkan taun ni nak sambung deg.

p/s : encik deennasour tak hensem seh. manis je ada.

piNky LuCiA said...

hehehe.. "encik deennasour tak hensem seh. manis je ada."

kenyataan yg berani, hahaha..

FarHa said...

waahh tiber2 terigt zaman mudo2 dulu hakhak (skrg pon mude ag hakhak) ermm adik a.arol dpt 7a 3b..huhu ok la tuhh...

piNky LuCiA said...

hehe.. tahniah2 utk adik abg arol.. waaa.. da blik umah terus hepi je dia.. da terubat indu ke? hehe

FarHa said...

cheh...tak jumpe ag laa..heppi sbb dpt henset baru hakhak jgn jeless...aboh bg henset die..mahal gak henset tuhh tu yg heppy semcm jerkk hakhak

piNky LuCiA said...

hmm.. ha ni laa.. pelik2 je.. len kali jg hp 2. jgn hancur, jahannam ag.. ish2.. ganaz tahap gaban ni.. haha