RSS

shoping smpai naik pening... :s

smlm.. aku di ajak member pg ke jalan TAR.. masjid jamek.. masjid india or.. ape2 laa korg pggil.. asal kan dekat2 ngn area sana...

aku kan spt biasa mmg tak suka shopping.. knp? sbb shopping ni.. satu ny meleceh kan.. memenatkan.. menghabis kan duit aku yg da sedia habis.. hahaha.. pastu.. aku mmg tak suka ngn suasana ramai org yg mmg sibuk2 menyoping.. huhu

tp smlm.. nak laa aku pg sna.. tujuan aku hny satu je.. org ganu kata; se je tujuannyee.. aku nak beli tdung utk aku pakai ngn baju aku kaler merah.. alkisah nyee? baju aku kaler merah tu da nak masuk 2 bulan aku iron tnpa aku pakai + aku hnya mengantung kan ia dia tempat yg bley digantung laa... da tentu gntung kt bilik aku.. haha.. sbb pe aku tak pakai? sbb ny aku tak de tudung nak di pakai.. tak kan laa aku nak pakai tudng kaler kuning ngn baju kaler merah.. agak2 laa.. huhu.. atau pun tudung kaler ijau kot.. roomate aku kata.. pakai ngn tdung kaler puteh.. soalnya skrg.. aku mmg tak suka kaler yg hnya puteh n yg hnya hitam..

ni laa baju yg dalam tergantung dlam blik aku tu..
n tudung yg aku beli smlam.. canti or lawa aku tak kesah..
jgn kata hudussss sudaa.. haha


hmm lagi2 kaler itam.. aduhai.. aku dala itam.. nk pakai kaler itam plak.. lg itam.. tak nmpak aku nnt.. huhu.. sbb aku mmg sedia ada da hitam..

so.. semalam nak laa aku shopping.. bukan beli pe pun.. beli tudung je pun.. aku sngka.. aku akan ok laa sbb hny beli tdung.. waaa... tapi.....

hmm.. mlang sungguh tidak berbau.. klu berbau.. ade ke nama ny malang? hmm.. merapu lagi? huhu.. aku mmg suka merapu..

berbalik pd citer td.. bila aku pk2 kan.. knp laa aku gini.. pd hal.. aku duk bndar kL yg penuh ngn jem.. org.. sume sesak2 ade laa... tp aku tetap jugak tak ley nak biasa kan diri.. pd hal aku duk sini bukan laa kejap.. da 2 tahun da pun.. tak kan tak biasa ag kot.. aku mmg sengaL.. huhu

smlm.. aku ingt aku ok laa.. tapi aku da mabuk.. pening.. terhuyung hayang.. ape laa aku ni.. pilih tudung 2 helai je pun.. masuk kedai tak smpai sepuluh kedai.. my b dalam 5 or 6 kedai je aku masuk.. tp.. ape kan daya ku.. huhu.. kedai tudung hitam tu (aku beli).. pastu tudung merah (jugak aku beli).. pastu kedai gaun yg labuh tu.. kedai yg k.dila beli blaus.. pastu kedai sebelah nya.. pastu mydin.. hmm.. ape daaa...

smpai rini aku masih pening2 ag.. mcm loye2 gitu.. aduhai..

kesimpulannya.. aku mmg tak ley shopping + aku mmg pun tak suka shopping.. tp smpai bila? nnt aku jd ibu kpd anak2 aku.. sape nak beli baju utk dorg? baju mak ayah.. hmm.. sape nak beli.. aduhai..

dan saat ini.. aku terfikir sesuatu.. kreteria suami aku mesti seorg yg pndai memilih..(sbb aku jg seorg yg tak pndai memilih pakaian). dia sorg laki yg suka shopping.. dn dia tak kesah klu aku mabuk shopping.. haha.. n tak kesah klu aku tak teman dia shopping pun.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

lea said...

tudung tu nampak cm cantik...

salam ziarah=)

Misz_zana85 said...

alahai, nape tak pkai n ambik pic..baru la senang nk judge..ngee~

mademoiselle azieshakespeare said...

cantik tudung tu :D

Monkey D Luffy said...

tahnah! kandungan anda dah 3 minggu... loya2 tu normal

hana devushka said...
This comment has been removed by the author.
hana devushka said...

ehee..
kak..nak bg comment yg kejam cket ni..
..ni org ckap la..bkan tie ckp..haha~~
klu bju 2 dah penuh bunga..tudung mesti la beli yg kurang bunganye..klu x..jd serabut..huhu~

piNky LuCiA said...

lea : tq3.. dtg laa bila free..

miss zana : nnt sy pakai.. judge laa.. lgpun malam kang baru nak pakai.. utk dinner.. hehe

azieshakespeare : yeke? ke nk amik hati je ni?

kapten : kapten.. ko ni kang.. main2 plak..

tie : yeke? tak kesah laa tie.. jnji kak pakai ngn penuh keyakinan.. hahaha.. pedulik kan ape org kata.. hehe