RSS

Dinner MAK kk8 2008/2009

malam ni.. MAK.. (malam anugerah kinabalu) yg di anjurkan oleh kolej 8 (KK8).. ni baru fasa pertama.. aku pun tak tahu aku sempat ke tak.. memandang kan aku keje hari ni.. tp aku try laa blik awl.. hmm.. my b sempat laa kot.. huhu.. hmm..ape nak buat.. da aku yg pilih utk keje.. so kena laa aku laksanakan tggungjwb aku yg satu ni.. hehehe..

hmm.. ape eh aku nak pakai.. tema malam ni.. "malam citrawarna malaysia" hmm.. agak berfikir jugak aku pd mula nya.. tp.. akhirnya setiap floor da ditetapkan ngn warna tema masing2.. floor aku? hehe.. warna kesukaan ku laa.. pink.. haha.. so tak menjd masalah buat aku yg mmg da blambak bju pink.. hehe.. hmm.. lega kau dia tak wat tema pelik2.. floor lain.. ade laa ijau.. merah.. oren.. kuning.. biru.. itam.. ape kaler ag eh aku tgk td? huhu.. ingt ingtan kejap.. haha..hmm.. ikut laa.. yg penting ia nya citrawarna malaysia.. hehe

aku pg keje lu laa... nnt aku blik aku pk kan ape yg nak di pakai..

**********

kul8 pm aku baru habis keje.. kul830 baru smpai kolej.. so.. aku pun masuk laa dewan Sri Mutiara.. hehehe.. mutiara laa sgt.. aku pakai baju kurg kaler ijau.. hmm.. da aku kata.. aku mmg tak minat ijau.. tapi tak salah aku pakai kan.. bukan slah ijau.. salah aku laa tak minat ijau.. huhu.. ape aku merepek ni.?

aku masuk.. aku cari meja qilah ngn asma.. agak kelam kabut.. sbb baru skrg aku nak discuss ngn dorg baju mana aku nak pakai.. last ly... ni laa baju yg aku pakai... hehehe..

skirt kembang pink.. blaus pink.. gelang pink.. brooch pink.. jam pink.. tudung pink.. hmm.. kasut je putih.. tak de kasut pink laa.. hahaha.. nnt laa aku beli sepasang.. hehe

hmm... oleh krn aku penat + letih.. aku tak bape ade mood utk bgambar.. so tak byk laa gambar aku.. sbb otak aku da pk nak rehat.. nak tdo.. sume2 laa..

tp yg aku frust ny.. dala tak byk snap snip snop.. pastu.. sume kelabu.. sakit hati tul org yg snap gambar ni.. aduhai.. klu tak pndai.. gtahu siap2 laa.. aku cari je org lain tlg amik kan.. tp yg wt aku kon pi us.. knp ley dorg tak pndai..? kan cam digital.. bukan cam kodak mcm dulu lagi..

aduhai.. sakit ny hati aku.. dala tak byk.. last2 gambr aku pun tak jd jugak.. wawawawa.. sedey3.. tgk laa gambar aku kt atas tu.. kelabu semcm je.. adehhh.. sakit jiwa sanubari aku... waaa... punye laa aku posing lawa2.. amik tak jd plak.. geram3 ni..

wat ever pun aku sgt terhibur ngn tarian dr bdak2 SOMALIA.. comey je dorg nari tepuk2 pe laa ntah.. hahaha.. aku penat.. tak larat nak pg dekat. huhu.. mata pun da tak larat nak angkat.. huhu.. seharian da aku design + layout.. pastu hadap com punye laa lama.. pastu klu design tak ok + comey.. aku wat yg lain.. sgt penat pk design comey2.. aduhai.. satu hal...

hmm.. ramai tak org? kolej aku.. aku tak tahu laa ramai mana... rs2 ny ade kot 700-800 org.. hehe.. main rs je ni.. tlg betul kan klu salah.. hahaha... ape aku nak komen pasal mak kali ni?? haha.. bg aku ia tetap sama... menarik.. makanan best.. hahaha.. tp lain kali.. aku tak nak laa mc yg tak pakai tudung tu jd mc.. hmm.. boring + hambar + tak pndai nak tackle hati penonton + wat lawak tak jd.. hmm.. da laa.. satu ag.. dia adalah mc yg paling kaku yg penh aku tgk.. hahaha.. teruk ny aku ni..

hmm.. my b dia ley tul kan lagi.. + byk bljr klu nak jd mc... itu laa saranan aku la...

perkara yg paling aku suka MAK kali ni.. ialah pokok yg kt blkg qilah ngn asma ni.. tp gambar aku.. org snap.. kelabu.. mmg sgt sakit hati.. geram333333333333333.. huhuhu.. sedey pun ade + frust.. sengaL sume org snap gambar aku tak jd.. :(( huhu..

hmm.. jumpa kt SUNWAY RESORT HOTEL & SPA kt Sunway di MAK fasa kedua.. ri khamis ni.. hehehe.. tema : merah hitam & topeng.. ape yg aku nak pakai? aku pun tak tahu.. huhu.. suggest sikit..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

FarHa said...

ura hamintak maff waaa..ha suke selok tgk ura pakai skirt kembangg wahahahahah!!! adehh biasa skrit kembang tu match ngan baju fit adehh kawan aku sorg nihh hakhak..

piNky LuCiA said...

mmg biasa ura pakai ngn baju fit kaler puteh pink..hehehe.. pastu pakai iner kt dlm.. mlm tu.. kan lepas keje.. so ura hentam je ape yg ade.. hahaha.. ura penat da wwy.. tak ingt hape doh.. ingt nak makan.. nak tdo je.. hentam aje laa labu..

hahaha.. ura takut nak tunjuk kt sini.. ura kuar gitu.. waa.. hahahaha.. sengaL..

Monkey D Luffy said...

ko banyak koleksi pink? auwwww

piNky LuCiA said...

hahaha.. knp ngn auwwww? ko ingt aku ni nyah ke ape? hahaha.. ko ni kapten.. nk kena ni..