RSS

race to witch mountain..

race to witch mountain
sebuah story sains fiction yg sgt hebat, hehe..
kelakar pun ade..

kul2am.. aku masih tdo ag.. hehe..hmm.. aku pun tak tahu nape masih lom jugak2 nak lena.. my b masih duk ingt2 ag pasl, race to witch mountain.. hehe..

aku da tgk td.. ade member banjer, hehe.. best gak story nya.. pasal makhluk asing yg dtg ke bumi.. hehe.. 2 2 makhluk asing 2 comey, cute, macm aku, hahaha..

2 beradik alien yg comey + hensem, waaaa..

aku tak penh tgk the rock blakon.. so rini aku tgk, best jugak.. patut laaa kata member aku ni the rock blakon best.. hehehe.. aku ia kan je.. lepas tgk film ni laa..

hmm.. part yg wt aku tertnya2..
ape laa dorg nk wt kt umah buruk ni?
aduhai..

hmm.. tak rugi klu korg nak tgk, pg laa.. mcm promote je.. hehe.. mula2 ingt nak ajak dia tgk "syg u can dance", hmm tp susah jugak org melayu tak minat film melayu ni, so akhirnya aku jugak yg pilih film ni.. waa.. nmpak ny aku tak slh pilih.. hahaha..

hmm, ngntuk laa plak.. nite sume.. aku da nak kena tdo ni.. esok nk pg keje.. aduhai.. sengaL tol..

selamat menonton.. hehe.. waa.. tetibe je.. :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

KJ-kun said...

ish ko ni ada ke nak tgok sayang u can dance huhu...
cm x best je

Monkey D Luffy said...

ko cute? (aku sambil mereng kepala berfikir)

piNky LuCiA said...

kJ : hmm.. aku syok tgk dorg nari je.. yg len aku tak kesah.. tp sume member aku gtahu mmg tak best.. huhu..

piNky LuCiA said...

kapten : oo mentang2 aku tak setanding ngn awek ayu bg no pone kt ko.. ko kutuk aku.. hakhakhak.. kutuk laa lg.. aku tak kesah pun.. yg penting aku tahu.. aku mmg cute pun.. hahaha