RSS

ahad yg memenatkan..

rini.. aku da jnji ngn adik aku.. dia nak dtg sini.. jengjalan.. pstu makan2 minum2 'windoooow' shoping.. hahaha.. pastu.. ape ag eh.? blik laa.. huhu.. so pepagi ag adik aku da nek bas dtg ke sini.. kul9am.. aduhai.. dalaa semlm aku pent.. tp adik ny pasal.. ok laa.. aku korban kanlaa aku ny rest.. nnt oklaa pasni aku rehat laa... yeke?? hahaha

adeq aku yg cute.. ley pggil siti.. hahaha..

hmm.. lepas round2 shoping2 cri ape yg ptut.. aku pun blik laa UM.. kul3 ade meting lak ngn tajaan baju utk fashion show ladies day nnt.. huhu.. FARHA kata, asik meting je.. hahaha.. mmg pun... klu xmeting.. mcm mana nak wat?? huhu.. xkesah laa.. jnji bjaya projek ny..

tp ape yg memenatkan rini ialah......


hmm.. jln sekitar kL ditutup.. adoiiii.. mmg sengal laa.. geram aku.. so nak pg meting tu.. aku terpksa parking.. eh3.. bukan aku.. k.dila tpaksa parking jauh kete sebelum maju junction ag.. aahhh.. jln kaki laa nmpak nya.. aduhai..

kayuh3.. jgn tak kayuh.. :)

tp aku plak yg semngt nak tgk ape ntah.. yg org naik basikal ramai2 tu.. LA TOUR rs nya laa.. hahaha.. aku mmg sengal.. ntah laa.. whtever laa.. jnji.. yg org btanding kayuh basikal 2 laa.. hmm.. nnt2 laa aku tny k.dila ape nm ny.. hakhakhak..

so.. da jln jauh2 gini.. mmg pent laa wey.. mcm nak pengsan pun ade.. dalaa panas.. huhu.. bila da smpai kedai.. terus aku duduk.. hahaha.. layannnnn.. mmg aku mcm ni.. lembik!!.. so tggu laa bos dtg.. tggu2 dtglaaa...discuss3 amik ms gak laa.. ni laa benda pling aku boring moring ni... huhu.. aku xsuka meting gini.. boring.. tp ape nk buat.. kena meting jugak.. klu x meting.. mcm mana... kan3? hehehe..

linda.. ngah menggayakan.. hehe..
linda ni agak2 ley jd model tak??


ni laa baju yg ade kt kedai.. kata nya.. ni sesuai utk dinner MAK nnt..
ntahlaa..
aku nak kai baju kurung je.. haha.. lantak laa

sebahagiaan baju lain..

ngah meting ngn bersemngt waja gitu..

da hbis meting.. bos mintak model laa plak.. huhu.. sape nak jd model.. skrg ni, aku nak sebut kreteria model2 yg kami perlukan.. hehe..
  1. tggi..
  2. berperawakan menarik
  3. pndai bergaya
  4. lemah lembut (tak keraslaa hahaha..nnt nk cat walk.. hihi)
  5. muda.. (ooo.. mknanya org tua mcm aku xley jd model laa eh?? :(( wawawa)
  6. cantik...(nm pun ag model kan.. msti laa yg cantik.. kan3?)
haa.. sesape yg rs ade kreteria yg aku sebut kan 2.. sila jumpa aku utk di interview.. hahaha.. vote gitu ni.. sape nak.. contact aku di kolej kediaman aku laa.. waaa...

tp dlm kepale hotak aku yg sengal ni.. aku da nmpak sorg model yg cntik.. AINA.. hehehe.. dia tggi, menarik, pndai bergaya, lemah longlai.. hahaha, muda laa dr aku skit (sbb 2 ley jd model.. hehe), yg penting dia cntik.. kan AINA? hehehe.. xnak?? rugi wooo.. sume org nak jd model awk xnak?? ish.. kita bncg blkg tabir laaa.. hehehe.. eh3.. stop3.. ape aku melalut ni???

so... rini.. da settle 1 ag perkara.. iaitu tajaan baju.. mknanya da 2 tajaan da.. skrg nk kena cri tajaan kasut ngn aksesori je ag.. waaa.. AJK tajaan mmg memenatkan.. huhu.. ala.. k.dila lg pent.. dr smlm ag xtdo..

sesape yg berminat nak taja aku ny projek.. ley laa gtahu aku.. :)

kesimpulanny.. aku sgt pent.. hahaha.. baru masuk tajuk balik.. hahaha.. sengal

((psssst.. korg tahu tak nape tak de aku ny gambr rini?? hehe..))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

menteil said...

er.. adik kamu masih single? haha

piNky LuCiA said...

waa.. ko nak jd adik ipar aku ke menteil?? hehe

chi am said...

saye mahu jadi model kebaya? berapa bayaran? heh!

piNky LuCiA said...

ni model smbilan yg sukarelawanis.. hehe.. sukerelawan pun ok.. dtg laa makan free.. tp kena kai baju dress up yg glomour dan ala2 pompuan.. hehehe