RSS

hmmm.. masalah ny salah siapa?

ntah ape yg aku pk kan tntg hal ini..knp korg nak besar kan perkara mcm ni.. pd sesape pemilik mahasiswakini.com.. klu ye pun nak cari isu.. cari laa isu yg sesuai... n yg ley bg motivasi pd mahasiswa/si.. hmm.. da tak de isu ke? aduhai...

hmm.. aku pun tak reti nak komen ape2.. tp aku nak korg sume tahu.. ladies day ialah prog utk pompuan.. bukan utk lelaki.. so knp lelaki bz2 nak komen.. lelaki2 yg berkenaan tu ade kt tempat kejadian ke? aduhai..

member aku kata.. lelaki yg berkenaan tak puas hati sbb dia tak dapt tgk.. tp buat pengetahuan korg.. majlis tu.. adalah majlis tertutup.. hanya utk pompuan je.. nape ade pihak yg bukan pompuan nak campur..?? aduhai....

satu hal ag... kan ladies day.. bukan muslimah day.. so.. chinies ke india ke melayu ke.. sume ade laa.. klu da sume ade... itu adalah perkara biasa.. kn kita hidup di malaysia berbilang kaum.. yg pakai pakaian yg mcm korg kata tu.. adalah non-Muslim.. bukanny bdak API... bukannya org islam... so.. nape nak kata kt bdak API???

pd sesape yg tak de kt tempat kejadian.. jgn men sesuka hati.. sesedap rs jugde ape yg ko rs.. korg bukan hakim.. tp.. klu nak bg pendapat pun.. agak2 laa... jgn sakit kan byk pihak.. korg tak berhak nak kata pe2 kec korg tahu situasi sebenrnya.. n... knp nak hightlight kan hnya pd fashion show? knpa tak tgk prog len???

ape pendapat anda tntg komen dr mahasiswakini.com??

wajar kah?? atau tak wajar mereka sesuka hati men'title'kan ladies day begitu???

jawab.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

eyena said...

meh i bg jawapan.. i dok geram lama dah. diaorang tu mmg la kan. bila baca artikel tu je dah nampak kelemahan diaorg. fashion show tu diaorg kata kita buat pertandingan. padahal kita takda kena mengena pon. masih nak kecoh2 padahal dah tau diaorg yg salah. i nak bg komen kat situ pun dah tak leh.dah kena band.. cis.. BENCI laa rasa. huh..

piNky LuCiA said...

hah? awk kena band? mmg dorg tak telus laa wt keje.. org marah diorg terus buang.. sengal tul.. ala.. ape ssh.. awk tukar laa nick name lain.. hehehe.. tp whatever pun.. dorg nak tutup dorg ny salah tu..

Allah maha adil.. jgn bmbg.. :)