RSS

sehari menjelang festival tari kanak-kanak

hmm.. penat3.. tp sume org penat.. huhu..

hmm.. ni projek kolej yg pertama yg aku masuk.. hehehe.. means.. yg bjlan dulu dr projek lain.. sebelum ni aku tak join pun.. aku masuk kolej sbb aku wt rayuan.. hahaha.. malas nak join projek.. so.. nilaa the first projek aku join kt UM ni.. kdg2 seronok jugak.. tp oklaaa.. quite bz ke sana ke mari.. wakakaka..

ngah siap kan dewan ngn belon2 yg colourfull..
tapi aku penat tu..
baru balik dr print tag nama.. huhu

aku ditugaskan di biro tugas2 khas... byk mana tugas2 khas tu.. aku pun tak tahu.. tak nampak khas pun.. 5org.. aku qilah asma bong boon.. ketua ny qiqi.. hehe.. qiqi ketua yg baik.. itu semestiny.. dia wat keje sama2.. ssh sng sama2.. tak kesahlaa.. jnji kitorg b6 tak bgaduh sesama sendiri sudah..

ni tag nama utk AJK2 yg bertugas.. lawa tak?

byk perkara yg nak kena siapkan.. aku kena siap kan tag nama utk AJK + guru pengiring.. ssh gak nak design supaya tag nama jd lawa.. huhu.. aku kan suka pink.. so pink laa pilihan aku.. wakaka.. lelaki ke pompuan ke.. sume pink.. tak kesah laa.. asal kan tag nama tu siap.. hehehe..

dewan pun kena handle.. pasal bilik2 persiapan.. hadiah2.. pastu makanan.. hehe.. sume tu biasalaa.. nama pun ag AJK.. klu tak.. baik tak yah jd AJK.. kan3? tp malam ni kena blik awl.. kul1230am da kena blik.. sbb esok ade test taranum.. dala tak prepair ape2 pun ag.. mmg aku ni sengal.. aduhai.. tak kesh la.. esok bljr laa lu baru wt test.. hmm.. tapi aku batuk.. msti suara aku tak jd esok.. hmm.. eley.. mcm laa selama ni suara aku sedap best.. wakakaka.. mmg sengal.. hehehe..

ni gambar yg sempat aku snap sebelum blik bilik.. hehehe.. nyempat aje..

asma

qilah

miss lawa in d world.. hakhakhak

sape setuju aku lawa??? turunkan kaki.. hehehe :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Monkey D Luffy said...

lawa belon tu

piNky LuCiA said...

laa...ingt kan nak kata aku yg lawa.. hampeh tul ko ni.. mmg saje je kan.. :p