RSS

adoiiiyaaa... mmg laa !!!

tension3 !!! adoiiiyaa.... nak tahu mana aku pg rini? hehehe

jom... zooommm... waaa...

pepagi buta.. yg xbape bape buta daa.. aku bgun laa... lebey kurang 630.. mmg bert giler nk bukak mata.. aku tgk roomate aku tdo ag.. best nya.. waaa.. jeles2.. tp aku sbb tak de keje nak wat.. aku pun mengeluarkan 5 psg baju kurung ku yg dalama aku xpakai utk ku iron kan... sbb mata ni kian tertutup ni.. lg pun.. klu aku tdo.. comfirm aku terbabas xpg kuliah laa jawab ny..

sesekali aku rs mcm org bljr master plak.. tetiap ri sbtu bljr.. mmg pun.. org master kan, kuliah ri sbtu.. mana x ny aku ny lecturer bkn lecturer UM... kebykan nya lecturer luar.. al-maklum laa bidang yg aku ceburi xde org nk ajar.. huhu.. sedey nya.. xpelaa.. nnt aku bljr n amik phD sama2 ngn FARHA.. so ley laa aku jd lecturer.. hehehe.. tggi angan2 wey.. hakhakhak..

pas kelas.. k.dila ajak pg meting kt shah alam.. kata nya ade unit tajaan dr shah alam nk jumpa.. ok laa.. sbb aku mmg unit tajaan utk ladies day pun... so pg laa aku ngn k.dila... cri2 syeksyen 8.. jumpa.. pndai aku.. hehe.. k.dila pun pndai gak.. hakhakhak..

tp yg aku herannya, knp aku xjumpa pun 8/5?? konpius tul laa ngn shah alam ni.. umah2 kt sana mmg besar2 giler laa.. takut aku tgk.. tp sempat aku berangan nak ade umah gitu.. waaa.. sgt sengal.. dlm kekalutan yg timbul pun aku sempat berangan.. mmg x bley blah laa.. hakhakhak.. so round laa kitorg selama 2jam.. xjumpa2 pun 8/5 no umah 140..

waa... aku pun discuss n kitorg dicide nk kol penaja laa... kol laa... penaja yg dikenali sbg k.faridah.. dia kata awk amik je kompleks PKNS bandar baru bangi tu.. nnt cari laa jln 8/5.. hah?? ape ke hal plak nak kena cari komplek PKNS bandar baru bangi?? waa.. ni ade yg xkena ni...

skrg aku da ade depan kompleks PKNS shah alam..
" k.dila.. kompleks PKNS byk.. kt kL pun ade.. tul ke MT tajaan gtahu kt shah alam ni??"
aku menyoal.. cm pelik je bunyi penaja tu... so kami dicide nak kol MT tajaan.. kol2.. last2 dia pun kata...
" tul ke ni kt shah alam??"
" aaa.. syeksyen 8 shah alam.."
" awk pasti ke??"

" sy xpasti laa.. try laa kol penaja.."

"adussss.."
aku da berasap da.. klu korg nampak.. ni tahi tinge sume2 yg ade dlm tinge ni da nak kuar ni.. geram nya aku.. ley dia wat keje mcm 2.. len kali tnya laa jelas3.. nsib bkn aku yg kol.. klu aku yg kol.. mahu di maki MT ny 2.. waaa.. mmg sengal.. pastu bila bncg2.. kol laa penaja.. penaja gtahu..
"ye.. umah akak kt bandar baru bangi.. bukan kt shah alam.." "adoi..... sakit nya hati aku.." gumam aku.. k.dila da ketawa da..

hmm.. pastu aku turut ketwa.. sbb pk betapa bodoh ny aku.. nape aku x terfikir yg aku da cri jln 8/5 tu da 2jam maknanya jln 2 xwujud laa.. adoilaa.. yg wujud hny 8/1, 8/2, 8/3, 8/4, 8/6, 8/7, n 8/8.... adus.... sakit pale aku..

so aku pun pg laa bandar baru bangi lak.. aku gtahu k.dila..
"MT tajaan mmg nak kena..geram nya.."

pastu tetibe aku teringt sepupu aku kata.. " kecik punya hal laa.." hahaha.. mmg tul pun.. tp sape nk tggung masa yg aku habis kn kt shah alam selama 2jam smbil mencari jln yg xwujud tu? sape nak tenang kan pale otak aku yg kusut pk kan jln masa 2..

aduss... mmg laa... nyusah kan org.. hahaha.. xpe2 aku xmarah.. kecik punya hal laa.. hahaha

aku meting pe kt bangi?? jom tgk tajaan nya, hehe..

tajaan tdung..nmpak x muka ku yg pent itu??
waaa... guna ayt skema.. hehe

ni plak.. tudung2 yg ade kt sana..

k.dila, dan2 je sengeh.. hahaha

buat pengetahuan korg.. tajaan tudung ni dr FARIDAH HOUSE.. so sape2 yg berminat ley laa layari laman webnya.. hehe.. promote ni.. wahaha..

tudung2 ny cntik.. ade sape yg xcaya?? korg ley laa tnya aku.. haha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

syariniey said...

waa..
bengang2 pown tolong promote kan jgk erk!
hehehe

Monkey D Luffy said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

kirim salam kat patung tu yer

piNky LuCiA said...

syriniey.. haha.. mmg da tugas biro tajaan kena promote kan.. bengang tu hal lain.. promote hal lain.. huhu.. so bebezakn la.. waaaa...sengal.!

piNky LuCiA said...

kapten : aku ingt ko nk kata aku yg comey.. mmg laa ko ni.. hakhakhak.. nnt aku kim kan patung tu utk ko yek kapten..

FarHa said...

waaa "wat PhD ngan farha" ermm nak ty skit..ura ada membe nama farha selain dr nama ha ke?? hekhek kalo farha yg dimaksudkan tu ha..amiinnn moga2 sama2 kita sambung ye...

eyena said...

hehehe.. alahai.. rajinnye biro tajaan ni.. terharu i tau.. hehe..

piNky LuCiA said...

ha : mana laa ura ade kwn len nama farha.. ura mmg suka sebut farha.. tp klu ngn org yg ura xkenal je.. klu ngn k.ha ke,aswad ke, us piee ke.. ura sebut ha laa.. rindu ny dorg sume.. tetibe!! hehe

piNky LuCiA said...

aina : hmm.. rajin laa ni.. hahaha pd hal wat2 rajin kot ny 2.. :) jgn puji lebey2.. xley pakai sgt ni.. huhu :P

syariniey said...

pinky,
check out my page.
kamu ditag!
hahaha

piNky LuCiA said...

adoiyaaa.. awk tag sy?? adusss...

syariniey said...

jgn mara sygs.
hehe
ta nak buat pown xpe ^_^

piNky LuCiA said...

tak marah pun.. syg ade laa.. da cair bila awk pggil syg.. hehe