RSS

waaa.. PM pun kalah ni.... hahaha

kul2 pg.. aku baru je balik dr meting.. sgt pent.. esok plak kelas.. pg aku nak kena pg gombak.. ptg plak aku nak kena pg bangi.. waaa.. bz nye sorg aku.. hehe.. tak kesah laa.. sbb td da kol si dia.. hehe.. baru nak kol setelah sebulan menyepi.. wakakakaka.. sgt sengal.. jnji aku syg dia.. lantak laa ape org nak kata.. waa.. romantik plak.. eh3.. ape aku melalut ni???

kembali laa ke jalan yg lurus.. waaa...

di samping pengarah projek..
waaa.. aku laa s/u tak rasmi..

sll ade kt mana pengarah ade.. hahaha

hmm.. malam ni.. eh3.. ptg ni.. aku da kena bersiap seawal kul 6.. nak kena pg tgk model2 utk fashion show utk malam ladies day nnt.. model ny ramai gak.. romate aku pun jd model.. hehe.. sorg jelaa.. aku?? aku da tua.. umo pun da dekat 250 thn.. so da tahu diri tu tua.. sedar2 laa diri.. past2 laa kt org lain plak jd model.. hahaha...

antara model yg terpilih utk fashion show nnt... :)
ramai ag model2.. tapi.. tak kan nak tgk sume kot.. hahaha

ni laa pengarah projek (kiri tepi aku)
kak kornia (tgh baju kelabu)
pekerja kak kornia.. lupa nama ape.. hahaha

so.. sesi permilihan bermula jam 8pm.. pilih baju.. pilih seluar.. pilih kain.. pilih pakaian yg berkenaan laa.. tggal pilih tudung je lom.. esok laa plak pilih tudung.. hehehe.. aku yg pilih sume ngn k.dila.. waaaa.. sgt bz wey... rupanya tak senang nak urus kan model2 ni.. huhu..

lepas blik dr uruskan model2 sume tu.. nak kena meting plak.. esok lusa nak wt pe laa.. ape laa.. mcm2 hal la.. sume ade.. hehehe.. pelik2 je..

hmm.. nmpaknya aku sgt bz.. PM pun kalah ni.. hakhakhakhak.. esok pg aku nak kena pg gombak.. ptg plak pg bangi utk tajaan tudung dan sesi pemilihan tudung... huhu.. penat3..

so walaupun pent.. agak hepi.. sbb aku pun lupa nak pk yg bukan2.. hekhekhek.. aku kan suka berangan.. so suka laa pk yg bukan2.. hakhakhak.. sgt sengal...

hmm.. habis meting kul2.. waaa.. aku tak penh ag tdo selewt ni.. huhu.. ok laa.. jom tdo.. dodoian ibu.. menidurkan anak.. hahaha.. aku tak ingt lirik laa.. hahaha.. sape nak sambung??

wey... tdo laa.. nite.. have a nice dream.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

FarHa said...

sekurgnye2 nyempat je ngadap tenet..ha nih adeh laa

syariniey said...

wah2..
b sungguh awak yer
papepun, hrp enjoy dgn ape y awak buat ok. ok:)

singamaraja said...

Auuum !

Salam kunjung aje ya

piNky LuCiA said...

ha : pent nya.. huhu.. tlg urutkan.. waaa.. best ny klu ade org urut... waaa...

piNky LuCiA said...

syariniey : tq3.. harap pun gitu laa.. hehehe..

piNky LuCiA said...

singamaraja : tq3.. sll laa dtg ye.. hehehe