RSS

blik kL..

kul530am.. hmm.. da smpai pun kL.. malas2 dtg pun.. smpai jugak aku kt kL ni.. aduss.. pg ni aku da jnji ngn my cousin.. dia nk amik aku kt putra.. smpai2 kt putra.. rehat2 jap..pstu pg solat subuh.. kt surau yg sgt ramai+ penuh ngn org.. rasa mcm sesak nafas aku nk solat kt sini.. tp ape aku nak buat.. da mmg tak de surau lain kt sini.. klu nak pg lain.. ley je.. tp mals laa.. huhu.. da laa pg2 sejuk yg menggigit gini.. adus.. mati kesejukan aku di buatnya..

utk ilng kan boring lepas solat.. aku breakfast ngn adik aku... roti je.. lg pun lap0 ni wey.. kul7am hmm.. sepepu aku baru bertolak dtg.. hehehe.. so adik aku da pun blah ngn kwn2 dia yg sombong tu.. tak mau tegur org lgsung.. senyum pun tak.. adusss.. bdak2 zman skrg.. itu laa org2 tua marah sgt.. hehehehe.. nenek2..

so.. duk laa aku sorg2 kt putra.. sementara tggu my cousin 2 dtg.. aku ade gak msg ngn best frenz aku 2.. kata nya dia da sampai blik da pun.. waaa.. bestnya.. aku jugak duk gedek2 atas kerusi kt putra ni menahan kesejukan yg teramat.. alangkah bahagianya klu aku ley berada di dlm selimut.. suam2 waaa... ah.. berangan ag..

kul900am baru laa aku smpai kt kolej tercinta.. nak rehat baring tdo mcm2 dlm pale aku ni.. tp smpai kt blik.. aku tak ley tdo lgsung.. aku siap2 kemas aku ny brg.. kemas blik.. sume2 tp mata ni.. adus.. nape tak ley nak tdo..

ym ngn a.arol ngn ha jap.. wat conference.. nk pecah perut aku gelak kan a.arol ngn ha.. mcm2 hal laa dorg.. dala aku duk sorg2 dlm blik.. mcm org giler plak gelak sorg2..wakaka

waktu blalu + bjln smpai laa kul7.. aku da mula rs ngntuk.. hmm.. aku senyum.. nmpaknya.. mata ku mmg hanya tdo malam.. n sudah terbukti.. aku bukan lah burung hantu.. hehehe..

jom rehatkan otak minda + bdn.. mata da pun mkin layu.. mcm2 hal laa aku ni.. so.. nite.. sweet dream pd jam seawal 7pm.. huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Monkey D Luffy said...

uhuk... dah sambung belajar ker?

piNky LuCiA said...

aaa...ri2 blik sem break kejap je.. huhu