RSS

lappy oh lappy..

hari yang sangat kelam kabut.. ke sana.. dan ke mari.. macam dah tak de kaki rasanya.. haha..

pastu lappy kesayangan tetibe rosak dan tak boleh bukak.. tapi aku tak rasa lappy aku rosak.. dia just demam je kejap.. nanti dia ok laa 2.. aku nak nagis pun ade.. tapi aku positif thinking.. tak rosak.. nanti dia baik.. kena pujuk dan cakap elok2 kat dia yang aku nak buat kerja yang menimbun ni.. tolong laa faham wahai lappy kesayangan ku..

aku kekadang pun tak tahu kenapa. dan tak tahu kat mana silap nya. yang aku tahu, lappy aku tak boleh nak bukak. ni pun aku patut berterima kasih pada asma. kerana dia sudi meminjam kan lappy nya buat ku. kalau tak. haru biru hidup aku.

tak dapat on9 adalah 1 perkara yang sukar untuk aku terima. memang aku dah ade virus blog memblog.. waaa.. dah jangkit dengan siapa pun aku tak tahu.

tapi aku di sini selalu berdoa, lappy jangan lah kau susahkan aku. tolonglah aku. aku sangat banyak kerja. tolong lah kau menyala.. terbukak.. dan boleh digunakan.. aku mintak maaf kalau aku kasar2 sama kau.. waaa... rasa sedih laa pulak. entah kenapa.. huhu

aku harap lappy aku sembuh dengan cepat. kerana aku sayang dia. dan aku sangat banyak kerja. itu yang utama sebenarnya.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: