RSS

good luck AMIN.. ;p

hari ni adik aku exam. exam UPSR. patutlah aku rasa macam berdebar semacam je. aku baru teringat bila aku masuk blog nur.. terima kasih pada nur kerana mengembalikan ingatan separa sedar ku kembali.

hmm.. aku wish adik aku yang bongsu tu dapat jawab dengan baik. aku harap sangat dia tak main2 macam aku dulu2. cikgu kata aku pandai. kalau aku tak pandai, math aku tak kan dapat A. hahaha.. itu cerita dulu2. yang aku tengah hangat bermain. cerita sekarang, aku tak nak adik2 aku jadi macam aku. aku nak adik2 aku jadi lebih baik dari aku. aku selalu je pesan. tengok aku boleh. tiru aku jangan. hehe. sebab aku mahu mereka lebih baik dari aku.

adik2 aku memang adik2 yang terbaik yang pernah aku ade. tak de orang yang dapat gantikan mereka. hehehe. aku sangat bertuah. walaupun kekadang kitorang bergaduh sakan. hehehe.

kat sini, nak wish utk Amin...

jawab elok2 dalam exam. jangan lupa baca doa sebelum jawab exam. dan lepas Amin usaha, jangan lupa mintak dengan Allah bagi murah kan rezeki Amin.. good luck..

Amin dah dapat 5A dalam percubaan. aku harap dia kekalkan resultnya.. sebab mak harap sangat anak lelaki mak yang ni dapat jadi seorang tahfiz.. moga doa mak dimakbulkan..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

hana devushka said...

ye..gud luck adik amin..syg amin..muahhx!

Monkey D Luffy said...

gud luck adik