RSS

semua dah balik..

msg cik Hana.. "bila balik rumah?"
jawabnya "malam ni. haha. i balik dulu. u balik bila?"
"i tak tahu balik bila. may be lepas 8hb kot"
"i balik dulu la.. lalala"

ceh! suka buat aku jeles. huh!

aku memang rindu kan mak ayah. terutamanya mak. biasanya bila rindu mak, mesti aku nangis. huhu. kali ni pun sama. haha. dasar anak manje. umur dah tua-tua macam ni pun manje. dah lama tak jumpa mak. mesti laa rindu. huhu. siapa yang tak rindu mak oiii... hehehe

sekarang kolej dah makin sunyi sepi. aku pun teringin nak balik jugak. tapi.. kena habis kan exam dulu 1 , 2 & 3 hb ni.. pastu 8hb kena hantar paper work.. paper work ke? lebih kurang laa tu. haha. pastu baru boleh balik. lalaalaa~ tak sabarnya..

hmm, tak sabar nak jawab exam dan menghabiskan keje yang ada. pastu nak rehat kat rumah cukup-cukup dan puas-puas. hehe. nak peluk mak lama-lama. tidur bawak ketiak ayah sambil main perut ayah yang pragnant tak due-due sampai sekarang. haha. wah.. rindunya...

hmm, sekarang ngah fikir hadiah besday apa yang sesuai dengan ayah. tanya ayah nak apa. tapi ayah cakap beli laa apa-apa.. hehe. aku bab-bab hadiah untuk lelaki ni, aku fail sikit. dekat en.Buah Hati pun kekadang aku ucap je. tak belikan apa-apa. aku bukan tak nak beli, aku sebenarnya tak tahu nak beli apa. huhu. (dalam hati aku, kedekut punya perempuan. haha. ngan buah hati pengarang jantung pun nak berkira. kikikiki)

buku belum dikhatamkan lagi. so jom sama-sama kita khatamkan bukunya sampai lunyai. hehe.

kepada semua member, selamat maju jaya.. and wish u all luck.. =) jangan putus asa. walaupun semua orang dah balik, kita tetap kena baca buku dan study betul-betul. hehe. ceh! aku pun sebenarnya teringin nak balik. haha. tapi tahan je dalam hati ni. hihihi.

cau cin cau.. nak baca buku. lalala~ kat bibir.. dalam hati... nak balik.......... huwaaaaaaaaaaa... =(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

FarHa said...

8hb hbs exam ke?? ha hbs 9 hb..balik 12hb huhu sbb 11hb ada preswntation huwaaa

~fais~ said...

huhuhuhuhu
sabar ea...
ak pon same la...rindu mak ayah..
rse cm da lame x blik kmpg..
rye pon xtaw dapat blik ke ...
cz ak ade paper pas rye..
tkot nt law blik ak terkandas bnjir...
kt terengganu an da nk bnjir...
:(

piNky LuCiA said...

ha...

belum habis lagi.. lepas raya ade 3paper lagi. ngeh3.. 25 29 30 lalala~ exam separuh separuh.. otak pun kena wak lik sepruh je. hehe

piNky LuCiA said...

fatin..

hehehe. balik je.. haha. insyAllah tak banjir.. hehe. umah kat ganu kat mana eh?