RSS

mencemburui aku..

isnin... teknologi dalam pendidikan islam... selasa plak, nilai dan etika... rabu, histo... khamis menyusul ngan pembangunan islam..

alamatnya lepas ni, aku boleh jadi penceramah yang hebat laa.. sebab tiap-tiap hari aku present minggu ni.. adehh... tapi, semua tak siap lagi. nak kena edit lagi. kena bagi cantik lagi. dan yang pasti, nak kena tunjuk kat ustaz & ustazah jugak..

banyak plak step-step yang perlu disiapkan.. huhu.

rindu betul pada blog. tapi apa kan daya ku... masa mencemburui aku..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

piKOk said...

wah!
jadual sgt padat..huhu

aku dan hidupku.. said...

sama la..kite..
tapi bile jiwa ngah kusut..'
hnye blog tmpat luah perasaan...

FarHa said...

Heheh ha takdok la present2..tp jadual full gok....ni 3 hari direct...so far dah berjaya melalui...so strunggle tuk this week lakk hungga2!!!

tapi ha dok cemburu ponn lallal~ (tetibe je)

piNky LuCiA said...

pikok..

aa'aah.. penuh.. pening pale. hahaha. tapi harung je laa labu...

piNky LuCiA said...

aku dan hidupku..

hehehe.. betul2.. setuju.. ringan beban.. hehehe.. kan?

piNky LuCiA said...

ha..

hahaha. dok kate pung ha cemburu. hahaha.

hmm, harap minggu ni berjalan dengan lancar... kan ha..