RSS

pendaftaran kolej bermula.

assalamualaikum...

selamat petang dan selamat menjadi yang terhebat.
senyum.

mood : sayu dan penat.

sayu.
kerana baru lepas gaduh dengan en.Hati berkenaan perkara yang tidak patut-patut.
tapi berbaik semula selepas 10 minit.
terasa rindu mencengkam jiwa. haha.
baru 10 minit. kalau gaduh lama-lama... tak tahu laa...
senyum gatal.

penat.
setelah berjalan 3km lebih, aku semput.
itu belum jogging lagi tu. ish3.
dari kolej pergi cimb dan balik semula ke kolej.
menolong kawan yang dalam kesusahan adalah perkara yang mesti dibuat.
sebab?
nanti kalau tak tolong, siapa lagi yang nak tolong dia?
kalau aku dalam kesusahan pun, mesti nak dia tolong jugak, kan?

dalam berkawan, kita give and take la. jangan asyik take saje. haha.
ketawa.

sesi pendaftaran masuk kolej.
DONE.

sekarang sesi mengemas bilik plak. nak angkut barang yang memang banyak tahap gaban. teringat kata-kata Asma, barang aku ni, bukan nak tumpang kolej. tapi nak menetap di kolej. memanafaatkan bilik yang ada.

ketawa.
absolutely yes! aku suka kata-kata Asma. haha.

tetibe mengantuk.
macam-macam hal la.

jom. siapa yang nak tolong aku mengemas ngan ikhlas hati.
senyum penuh simpati.
tolonglah aku ini.
ketawa. main-main.



nota penting :
"ni laa rutin menjadi seorang pelajar yang mendiami kolej. kemas barang. angkut barang. kemas bilik. kosong kan bilik. tapi aku tetap suka mendiami asrama dari duduk rumah sewa. may be duduk rumah sewa bersama Hubby adalah lebih bermakna. ketawa."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

aien said...

selamat berdaftar hehe..
ayat last rumah sewa bersama hubby adalah amat disukai hehe

piNky LuCiA said...

hehehe. suka jugak. tak sabar dah ni. hehe.

(muka gatal. haha)