RSS

cuti rupanya..

hari sabtu, ahad, isnin, dan selasa.. holiday.. =)

lamaaaaa tuuuu.. aku tak tahu laa plak hari isnin cuti.. punya laa semangat aku pakai lawa-lawa, make up cun-cun, alih-alih, adeh.. kelas batal. esok baru ganti kul 9.30 sampai 2.00.. huhu.. geram jugak aku. punya laa cun, sampai kat kelas, eh.. kenapa semua budak-budak kelas ni ngah tunggu bas ni.. aku pun tengok hanset.

"wei, kelas batal laa.." As kata.
"adoi.. dah pakai lawa-lawa macam ni, kelas plak batal.."kata ku. Nad gelak.

sempena cuti ni, aku kena siap kan apa yang patutlaa.. tapi terasa macam nak cuti sepenuhnya je ni.. dan tak nak buat apa-apa je.. hahaha. lagipun cuti ni, adalah cuti yang best.. sebab semua cuti.. hahahaha.. maksud yang mendalam tu....

satu perkara yang asyik ada dalam fikiran aku dari mula cuti adalah asigment... asigment yang memeningkan kepala aku adalah set induksi... pening kepala aku. haha. macam mana aku nak jadi cikgu yang baik kalau macam ni, adeh.

tolong-tolong-tolong..

lagipun, nak buat set induksi yang ada di luar kotak fikiran bukan senang wooo.. chaiyok3 untuk diri sendiri..

lalalalalaa~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

purple_butterfly said...

sebut cuti ni purple duk lepak umah a.long dari jumaat sampai selasa..fuhhhh sonok2.. mimpi indah je..hahahahaha.. ni da dtg kolej mak ai dupdap2 hati ni... anyway.."hepy merdeka dayz"

piNky LuCiA said...

selamat hari merdeka jugak.. cuti sungguh-sungguh na... hehehe

hajarus said...

hehehe.. sian pinky dah pakai lawa2 + comey2 class batal.. hr ni ade class pakai cun2 agi tak? hi3x..

piNky LuCiA said...

huwaaa.. hari ni kelas batal lagi.. dah laa pakai cun lagi.. adeh.. apa laa nak jadi.. kalau tahu macam ni minggu lepas lagi pinky balik umah.. hahaha