RSS

hingga ke saat ini hati ku sangat bimbang..

Jam menunjukkan tepat 12.36am.. mata ku sangat layu. tapi aku masih tidak dapat tidur. aduhai. badan jugak sakit-sakit. menandakan ada angin yang akan melanda hari-hari ramadhan ku ini..


mata, kenapa tidak mahu lelap? adakah kamu masih memikirkan rancangan pengajaran untuk esok hari. huhu.

may be!

mungkin juga aku masih bimbangkan persediaan ku, yang ku rasakan masih tidak serapi yang ku harapkan. aku berharap, hari esok cepat berlalu..

oh Tuhan, segerakanlah segalanya.. dan aku wish, aku dapat buat ngan baik.

oklah. tidur awal untuk kelas micro teaching esok. jam 8.30 am plak tu. aduhai.

dan doakan aku dapat mengajar dengan elok. =)

kerana hingga ke saat ini, hati ku sangat bimbang... huhu.. bimbang untuk berdepan dengan hari esok yang mana mungkin ku tahu apa kesudahannya.. Moga Allah permudahkan segala urusan ku..

amin...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

hans said...

tenangkan hati yer

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

Hasrol Nizam said...

baut sehabis baik. bangun tido je senyum n +ve ur mind. baru hari2 ceria..

Pendapat anda?
Awak, boleh pakai purdah tak?

FarHa said...

uikss serol pon ada di sini ke?? hehe ni kwan sy tauu hekhek kwn seangkatan dr kusza kehkeh

uit ura!! lohh ura kan da de pengalamn mengajar..dont worry dear..u can do the best..i will pray for u!! gudluck...!

al-lavendari said...

salam ziarah kali pertama. saya masuk melalui pintu aujinz.

semoga dipermudahkanNya segala yang diusahakan.

FarHa said...

ura!! anda di tag untuk join contest black and white heheh

piNky LuCiA said...

hans..

sekarang, alhamdullillah.. bukan setakat tenang.. lega dah pun.. semua nya dah siap.. lalala~

piNky LuCiA said...

hasrol..

tiap2 hari dah senyum.. sampai orang kenal saya ngan bdak suka senyum je.. haha.

mulakan hari ngan senyuman dan memaafkan orang adalah lebih baik.. hehehe.. =) sangat setuju..

piNky LuCiA said...

farha..

memang ada pengalaman mengajar. tapi itu tak de markah. tapi ade gaji. ni tak de gaji tapi ade markah.. markah banyak lak tu.. 50%

tapi sekrang dah lega. dah lepas 1 keje.. hehe

piNky LuCiA said...

al-lavendari..

salam perkenalan.. selalu laa datang. hehe.

semoga dipermudahkanNya segala yang diusahakan.

ku amin kan panjang2.. hehe.. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn... =D

piNky LuCiA said...

ha!

tak de keje lain laa tu.. nak balas dendam eh? hahaha