RSS

bersemangat..

wah.. bersemangat aku hari ni.. bangun awal-awal.. sahur, makan nasi goreng pucat buatan orang yang menangis sambil menggoreng nasi. tapi tak pe. walaupun pucat, macam orang sakit nasi goreng nya, rasa nasi goreng tu tetap sedap woo.. hehehe.. (aku tak ampu eh. memang sedap. entah bila aku nak pandai masak nasi goreng macam ni. lalalala~)

pastu buat asigment. RPH yang baru dapat kejenya.. dah laa nak sekali ngan aplikasi teori gagne plak tu. aku teori gagne pun hampeh tak ingat. nak aplikasi apa nya. adoi.. tapi aku buat jugak. tak betul pun, aku main hentam je. nanti aku search laa dalam ternet teori gagne tu apa.

aku dah belajar dah dulu pasal teori gagne ni.. tapi itu zaman bila ntah. so aku tak ingat laa.. (padahal baru je 2 tahun berlalu.. hehehe.. nyanyok betul..)

hmm..asigment by group. group plak berdua. tapi 2 2 pening. hahaha. tak pe2.. semua ade di hujung jari anda. so jap lagi aku search dan faham kan sampai pening. dan insyAllah, aku boleh laa tu buat. hahaha. bukan payah pun.

setiap keje yang aku dapat, aku kena fikir senang. baru aku dapat buat ngan grand dan meminimumkan kesalahan yang ada. hehe. insyAllah..

hmm, adeh.. hari ni sekali lagi kelas batal. adoi.. kalau aku tahu, minggu lepas dah aku cabut balik kampung. untung 1 minggu cuti. ni pegi kelas, bersiap sikit punya cun, hensem, lawa, cantik.. semua cukup lengkap, last-last pegi sampai kat kelas. batal! angin betul. (padahal aku suka laa kot kelas batal. yang tak suka sebab frust tak dapat balik kampung awal. huhu)

hmm.. nasib baik ade asigment yang nak disiapkan. kalau tak, mesti frust tahap gaban aku hari ni.. huhu..

due date untuk hantar RPH tu 11.59pm malam ni. huhu. semoga sempat siap. semalam kasik. hari ni nak kena hantar. kalau cikgu-cikgu kat luar yang dah jadi cikgu tu, mesti dorang cakap, alaaa.. RPH je pun.. kacang.. huhuhu..

selamat membuat RPH ngan jayanya untuk diri sendiri.

pssstt.. rindu kat si buah hati laa.. =) (senyum3 malu. lalala~)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

fndrocka said...

haha.bila tahu last minute kels batal...perasaan bercampur baur..nak maki atau nak hepi.

piNky LuCiA said...

a,aaa memang pun.. tapi nak maki tak boleh. sebab dia kan guru yang kasik ilmu. huhu

kalau nak hepi pun tak boleh. sebab akan datang mesti kena ganti kelas.. huhu

purple_butterfly said...

senyum2 sorg...heeeeeeee

piNky LuCiA said...

hehehe.. senyum laa..

hans said...

kitaorang gembira kelas batal
hohoho

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

piNky LuCiA said...

HAAA, yela hepi skrg.. time nak ganti kelas.. sakit tu... huhuhu